Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• MongolZ

addikt

válasz nuke7 #65 üzenetére

"Azt tudod e hogy egy cég bevételének 80% a meglevő ügyfelektől/visszatérők/törzs vásárlóktol van?" - Ez az általános felvetés középiskolai tananyag. Nem is értem, hogy hogyan jön ide, minek dobálózol ilyenekkel.

"És nem vágom h mire kellen felvilagosodnom" - Arra, hogy az Apple már megint megteremt egy igényt, ami eddig nem létezett, de kiszolgálják úgy, ahogy már eddig is meg volt oldva, de most hype-al és jókora felárral kísérve. (Hiszen ez a stratégiájuk)

"A demagóg pedig az, hogy fogalmad sincs a fogyasztókrol meg az igenyeikerol, és csak magadból indulsz ki. ( lásd Fotos megjegyzés)" - Nem tartom magamat fotósnak (bár régen fotóztam), ezért nem is értem, hogy miért magamból indulnék ki. Továbbra sem látom azt az általános fogyasztói réteget, aminek a 128 GB + 3 TB HDD árából vett 512 GB SSD nem lenne jó alternatíva. (És továbbra sem értem, hogy miért lázító az, amit írtam.)

"Amúgy meg a hype nem visz el egy ekkora céget. Divat termek eseteben egyszer-egyszer de ez nem az a szegmens." - Ezt a céget a hype viszi, nem is akárhogy. Lásd iPhone eladások, (mesterséges) sorbanállás boltnyitásnál, stb.

"A másik meg h egy ssd + winyoval hasonlitod össze ezt a megoldást... Vagy a momentus-al. Lásd 56os hsz." - Én nem hasonlítottam össze semmit semmivel.

"Amúgy meg te egy it szakember vagy a kereskedelemben, vagy egy kereskedelmi szakember az it szegmensben..?" - Ezzel személyeskedni szerettél volna?

"nekik dolgozom most" - Ez mindent elmond, több infóra nincs is szükség, köszi.

Új hozzászólás Aktív témák