- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Egyedi mindenkinél... én Prot használok, és egy jó ugrálós, izzasztós edzés alatt sem esik ki a fülemből, de még csak igazgatnom is ritkán kell. Szóval jó ez a cucc.
A vitához, hogy bezzeg a konkurencia, valamint drága: nem kell megvenni🤷🏻♂️ Én szeretem a spatial audiot, head trackinget, jó üzemidő is, és nem mellesleg tetszik a hangja. Kb megjelenéskor vettem, most lett az (pedig rengeteget használom) hogy a zajszűrő recsegő hangot is ad. Bevittem, kicserélték kész... (van rá Care+).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- ASUS notebook topic
- AliExpress tapasztalatok
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest