- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Videós, mozgóképes topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
Csuka740 #612 üzenetére
A hallókészülék funkció gyakorlati működése, használhatósága érdekelne engem is, hasonló okból. A családban van egy idősebb rokon, aki nem hall már valami jól. Kipróbált már pár "csoda" készüléket, de egyiket se szerette meg eddig. Besípoltak, nem emelték ki eléggé az emberi hangokat. Nem voltak kellően kényelmesek. Amikor megjelent Apple AirPods Pro 2, akkor felfigyeltem a reklámjaiban a hallókészülék funkcióra. Talán egy próbát megérne neki. Viszont a rokonnak nincs se iPadje, se Iphone-ja. Tudunk adni neki egy régebbit, de nem vagyok benne biztos, hogy azon keresztül egy idősebb ember tudná kezelni. Valaki kipróbálta már ezt a funkciót? Tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Samsung S22+ telefon tokok
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest