Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
válasz
- = Zk = - #14 üzenetére
Ma jön az első nagy patch. Azóta jött frissebb Nvidia driver, felraktam, nekem azóta kezdett el omlani random időszakonként.
-
duvi
nagyúr
-
Norb79
őstag
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
Ugyanez volt zárt bétában nekem is. DDU-val ledúrtam a vídia drivert, újra raktam tisztán, és jó lett.
-
- = Zk = -
félisten
nekem DX12-ben 5-8p játék után dx hibával kikressel asztalra... frissítettem a dx-et, akkor is... így dx11ben használom perpill
-
Norb79
őstag
Én beleolvastam. Az egyik 7/10esnél az volt a kritika alapja, hogy túl nehéz, bedob a mélyvízbe, nincs nagyon basic tutorial. Amit furcsálok, mert ugye úgy indul az elején, hogy választani lehet, hogy kezdőknek való tooltip meg egyéb tip mennyiség legyen, vagy anno fanoknak való mennyiségben. De mindegy, lehúzni egy játékot, mert az első pár városát életképtelenre csinálta...
A másik 7/10, ami valójában 3,5/5 meg arra panaszkodott, hogy gyenge a diplomácia és az AI a gépi játékosok mögött. Ez már lehet, hogy validabb bírálat, de szerintem ő meg félreértette az egész játékkoncepciót.
Nekem a zárt bétával voltak technikai gondjaim, dx12 folyton omlott pl, de a nyílt bétával már vajsima volt, szóval vasárnap megvettem én is, persze csak uplayre, nem kell plusz egy kliens rá. -
- = Zk = -
félisten
zárt béta után előrendeltem... nem csalódtam az Anno sorozatban
-
Shing
őstag
Ha a beta ilyen, akkor a végleges biztos még jobb lesz. Egyébként szomorú, hogy ezt kevesebben tesztelik. Ilyenkor érezni mennyit ér ha vmi mögött pl. ott egy Sony.
-
k-adi
nagyúr
Bár nem lett hibátlan
mik a hibái? a cikkből nem derül ki oric.... gondolom egyesével végig kéne kattintgatnom a kritikákat és magam utánajárni?
azért 1-2 dolgot írhattál volna, mégha ez open beta volt
-
csizo13
tag
A bétát kicsit próbáltam, szerintem túl körülményes volt a kereskedelem beállytása 2 kikötő között.
-
duvi
nagyúr
Mindkét bétát kipróbáltam és teljesen jogosnak tartom a pontszámokat. Részemről 8/10. Egyedül az ubi ceruzája fogott(fog) egy "kicsit" vastagon. Megvárom, míg némileg mérséklődik az ára és akkor tuti behúzom
-
Norb79
őstag
A 7 pontosok vajon mit láthattak?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Wii U
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- További aktív témák...
- HP FireFly G11 patika
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- HP EliteBook 840 G10 i5-1350P! ÚJ, Fóliás gép!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro