Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Hát nem sokban különbözik számomra ettől....
Csak a második gép mérete változik mindenhol...
http://store.steampowered.com/streaming/[ Szerkesztve ]
-
bunevo
tag
Remélem önmagában PC nélküli terméknek lesz tervezve, mert akkor jó lehet miniPC-nek TV-okosító és konzol helyett. AAA címeken kívül minden mást bírna a SoC, így a családnak játékra is megfelelne.
-
Blindmouse
senior tag
Tehát a beépített képernyős gamepad külső képernyővel és gamepaddal való használata helyett csinálnak valami céleszközt. /:pickardfacepalm
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Stevenstyle
senior tag
Nem értünk egyet kedves kolléga! A te igényidnek (és biztos még sokaknak) megfelel amit vázoltál, de legalább annyinak nem. Én pl nemrég adtam el a PC-t mert 1. filmezős letöltős PC-nek sokat eszik és hangos (Az ugye, hogy el tudja-e valaki rejteni vagy sem az mindig a szóban forgó lakás adottsága) 2. régebben játékra ok volt, de mára nincs kihasználva, a konzol kiszorította. Szökő évente játékra használni meg megint olyan, hogy sokat fogyaszt és hangos.
Így esetemben igenis jobb az általad vázolt NAS+Media Player+Konzol trió mind fogyasztásban, mind zajszint terén, mind kényelemben. Szerintem nem vagyok ezzel az igénnyel egyedül ezért ne általánosítsunk kérem, hogy melyik a jobb megoldás mert nincs olyan, maximum igényekhez mérten a legjobb megoldás
[ Szerkesztve ]
-
ALBY
senior tag
Le kell tenni a játékra alkalmas PC-t a nappaliba és kész is vagyunk!
( a TV közelébe, vagy legalább odadrótozhatóra) Aztán mehet arról minden.
Nem a képet kell a levegőben átbűvölni, meg még ilyen kényszermegoldásokkal bénázni.
Vezeték nélküli billentyű, egér, gamepad, és egy infrás távirányító hogy a filmek is örüljenek.
Ekkor ugye kapunk a TV körül egy HTPC-t és egy játszós PC-t, konzolok felejtősek innentől.(második monitor a TV mellett még mindig lehet egy monitor egy másik asztalnál akinek az úgy fontos,
egy hdmi kábel az egész, és a rádiós billentyű oda is elhúz, hogy az MS Office se legyen elhanyagolva.
Sokan ezt ha van laptopjuk azzal letudják)Ügyesek amúgy de nem az NVidiának kell csodát tenni,
fell kell otthon mérni mire van szükség, aztán átgondoltam kialakítani a gépeket meg a berendezést. Nem kell minden mozzanathoz külön masinát venni.
(asztali medialejátszók + NAS + játékkonzol a nappaliba...,
mind kiválthatók akár egy darab játszós HTPC-vel,
a "okostévérendszert" már nem is említem, az lehúzhatja magát a pc mellett)
Másik nyereség, hogy egy hangrendszer kell köré.Ami tényleg segítség a nappali modenebb, többrétű használatában az egy állítható magasságú dohányzóasztal.
Peace!
(Ha nem kell játékra akkor ugye lehet egy kisfogyasztású mondjuk AMD AM1 platform is a gép.)
A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
FID
őstag
Ez tök jó, hogy minden a napaliba vándorol mindig ezt látom..... Szerintem csak a gyártók akarják ezt. Meg több az az ember akinek nincs külön nappali, mint akinek a nagyszoba a nappali és a hálószoba is, azaz a lakásban ez a legnagyobb szoba.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
freemanone
addikt
Az alacsony fogyasztás csak addig játtszik, amíg nem használod a PC GPU-ját. Ha meg okosító.... akkor vannak droidos okosítók elég olcsón, és azokat is lehet akár BT-s kontrollerrel is irányítani. Szóval az android vonala eléggé érdektelen, mint okosító valszeg nem éri meg az árát... ha pedig komolyan akarok játtszani vele, akkor még mindig kell egy PC is, amiben ott a böszme NV gpu.
A franc se tudja, de én sehogy nem látom értelmét ennek a terméknek.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz freemanone #4 üzenetére
Mondjuk egy komplett asztali gép helyett csak egy kis kvázi mobil eszközt kell etetned az nem is hátrány. De szerintem akkor van több esélye ha TV-okositó is egyben, így egy régebbi modell funkcionalitását is ki tudná bőviteni. Nyilván lényegesen olcsóbban kellene adni az aktuális konzoloknál.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
Droidos játék futtatása nem előny... van rá PC emu is és nem egy készülék rendelkezik valamiféle hdmi out-tal. Ez nem más mint egy keserves rángatózás azért, hogy betörjenek a konzol piacra, de nem fogja elhozni nekik a megváltást.
Arról nem is beszélve, hogy már megint a maguk kis világát akarják kiépíteni, mint az apple, hogy minden csak akkor működik tuti frankón, ha zöld mindened. Szánalmas ez így abban a korban, ahol mindenki a platform függetlenségre hajt.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
A BBC hír szerint maga az eszköz képes lehet a Tegra K1 lévén androidos játékok futtatására + megfelelő Nvidia kártya esetén Gef. Exp.-re. Előnye utóbbinak esetleg annyi lehet, hogy a PC nem a nappaliban zúg.
Mondjuk lehet nem lenne elvetélt ötlet, ha a szerkezet egyben TV-okositó is lenne, nagyobb területet lefedve ezáltal. -
xmaas
őstag
Kapalozik kedves NVidia nemvolt kepes konzolos temabol leharapni egy szeletet mert nemvolt versenykepes termekeuk most meg probalna mas hulyesegekkel terelni a jatekosokat hogy tudjanak valamit eladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- nVIDIA Geforce-osok baráti köre
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest