- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
#78693120 #98 üzenetére
"Egyáltalán van még normális képű tv okosfunkció nélkül?"
Nem sok.
Elvétve még akad. Pl. ha valaki 40 colos képátlóval keres tévét, akkor a SONY 40WE660 (VA panellel) nagyon korrekt kis darab.
(Pláne, azért a ~110.000 forint körüli összegért, amennyiért mostanában árulják az utolsó példányokat...)
Szerencsére még nem Android fut rajta.
-
törölt tag
válasz
Dark Archon #97 üzenetére
USB-ről film lejátszására kell valami megoldás.
Egyáltalán van még normális képű tv okosfunkció nélkül?
-
-
törölt tag
Nálam az első reklám megjelenése lenne az a pillanat, amikor az okos tv elvesztené a netelérést.
Bár nálam eleve nem is látna netet, ha olyan tévém lenne. -
Az általad leírt módszerek bár sokak által ismertek, a PH!-n wareznek minősülnek (fizetős szolgáltatást moddol ingyen) és elvileg szakmai beszélgetésben tiltottak.
Plusz ugye a PiHole működött a PC, mobil (IOS-es is!) és nem android alapú tévék esetén is. Egy moddolt yt app és a pihole messze nem azonos szintet képviselt. Sajnos. -
kilua
senior tag
válasz
Williamgrant #92 üzenetére
YouTube vanced (átalakított youtube app reklámmentes+háttér zenehallgatás) nálam működik, letöltéshez meg tubemate (ez a kettő nincs Google playen természetesen)
"ingyenes" appok reklámjaihoz/adatküldözgetése ellen (pl mxplayer es file explorer és pár játék) noroot firewall...
-
Piftuka
veterán
Az a probléma, hogy az ilyen elfogadó hozzáállás miatt adnak be a Forma1-es élő közvetítés alatt, már majdnem a teljes képernyőt kitakaró reklámot. Kettőt is. (Jelezném, hogy "óvatosan" kezdték... előbb, csak egy reklám, 1/3 képernyő méretben, majd kettő, majd kettő fele-fele arányban osztva, immár kettő, 2/3-ra növelt méretben...)
Vagy éppen sok-sok éve a RAI1 csatornán élő labdarúgó mérkőzés beadott, több perces, teljes képernyős reklám...
Lehet még ezeket fokozni.
Én azonban inkább annak örülnék, ha az egész Android platformot átadnák örökre az enyészetnek!
Akkora rakás tehéntrágya, hogy ahhoz képest a leghírhedtebb, legbugosabb Windows operációs rendszerek is etalonnak számítanak...
-
-
daninet
veterán
válasz
User64476 #38 üzenetére
Pihole-t olyan könnyen kerüli meg minden ahogy csak akarja.
Nekem van itthon, androidon majdnem minden tele van igy is reklámmal. Annyi a titka, hogy a reklám a tartalom szerveréről érkezik. YT, FB, IG, Reddit mind mind tele van reklámmal.
Gondolkozom, hogy valami másra használom a rbpi-t, mert böngészőben igy is kell a ublock, telefonon pedig semmit nem ér az appokban.
Mindenből módositott apk kell hogy reklámmentes legyen. -
laceszgamer
addikt
válasz
Williamgrant #89 üzenetére
Mondjuk a " normális " is elég relatív fogalom szerintem ebben a helyzetben.
-
-
Carlos Padre
veterán
Tegnap nekem is jött egy update a Bravia-mra, de egyelőre nem találkoztam semmi szokatlannal.
-
btprg
senior tag
Nem értem miért kell mindig fikázni a TV csatornákat és azok nézőit. Gyakran jól esik az embernek, ha kiszolgálják tartalommal, és nem magának kell keresgélnie, letöltögetnie, ezzel csomó időt elvacakolva... Sok olyan dolog van, ami nincs is fenn az Interneten (próbáld csak megkeresni az Alfréd, a kacsa rajzfilmsorozatot magyar szinkronnal), és sok olyan dolog van, amit eszembe se jutna soha keresni, de ha éppen játsszák akkor néha jó nézni (pl. természetfilm, sportközvetítés). Mit nem lehet ezen megérteni, és állandóan magas lóról osztani az észt?
-
jeni
félisten
Keresek valami őskövületi minőségi LCD és PLAZMA TV-t.
Naa azok még reklámmentesek elvileg. -
válasz
Dark Archon #80 üzenetére
Mótvá!
-
Innen már csak néhány lépés ez:
(Idiocracy c. filmből egy részlet)
-
Csaba No. 1
tag
Egyelőre csak a Főmenüben jön legalul, de ha rámész a kurzorral, balra, és Minusz, OK és már el is tűnt.
Törölhető, de visszajön -
duke
aktív tag
Nekem mar a taviranyiton levo netflix gomb is tul sok a reklambol. "Veletlenul" pont az lett a legnagyobb gomb a taviranyiton.
-
troviko
senior tag
Előre látom, hogy azon kevés alkalmakba fog beletrollkodni reklámmal maga a TV, mikor a szolgáltatók végtelen reklámot megszakítják egy kis tartalommal.
Kell ez a francnak, lassan eljutok oda, hogy TV helyet veszek egy gigantikus monitort, és azon aztán (még) tényleg az megy, amit én kirakok oda. -
válasz
pulutodurumo #72 üzenetére
Neki lehet.
Ezért utálom mikor valaki beböffent valamit amiről azt gondolja hogy úgy van, közben meg gyakorlati haszna nulla és kóbor ismeretei vannak csak. -
törölt tag
válasz
Necroman_Mk2 #74 üzenetére
Az utolsó kérdésedre: The Dark Knight Rises
-
Necroman_Mk2
őstag
Nem tudom, de én e mondat után nem látom olyan katasztrofálisnak a dolgot: "Ez ugyanis egy új rész a grafikus kezelőfelületen, amelyen szponzorált tartalmak jelennek majd meg, azaz konkrétan hirdetések." Vagyis a menüben lesz egy hackelés nélkül eltávolíthatatlan hely/sor jól látható helyen a fizetett hirdetéseknek, amit az egyszeri user akár figyelmen kívül is hagyhat. És ezzel szerintem nincs gond, pláne, hogy a tévé gyártója is kap ez után némi pénzt.
Ha viszont Android TV-n is megjelennek a teljes képernyős alkalmazások során is beuszó reklámcsíkok, no, az már nem lesz okés. Bár van olyan sejtésem, hgoy ezt ezen forgalmazók se mernék meglépni, feládozva a hosszú távú siekert némi rövid távú aprópénzért.(#36) Joshi Hallod, én bizonzos jelképes összeget, pl. 20 dollár egy évre, még hajlandó is lennék erre kifiyetni. Mondjuk van "grabber" addonom, amivel le tudok tölteni videókat, kikerülve ezzel a reklámokat.
(#33) <Adamsky> Meg kéne már néznem ezt a filmet, hogy folyton-folyvást hivatkozik rá mindenki.
(#48) salapp Ez melyik filmből van?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Williamgrant #71 üzenetére
-
-
spyboy88
csendes tag
Elve nem értem miért nem lehet kapni Ambilight-os Philips tv-t Shapi rendszerrel. Sokkal jobb mint az android. Ráadásul már csak a reklámok hiányoznak. Nem elég lassú így is...
-
zorrokalap
tag
Tizen-en miota van?... nekem nincs.
-
laceszgamer
addikt
Kíváncsi lennék arányaiban hány reklámkampány hozza be az árát.
Anno 5-6 éve emiatt hagytam abba végleg a TV-nézést.
-
AnonyX
tag
Engem nem zavar ha lesz ilyen az Android TV boxomon. Meg ki az a hülye aki szerint az Android TV nem átlátható? Ehhez képest a Samsung meg az LG OS-ei sem jobbak egy dekával sem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Android TV-re is jönnek a reklámok
Hurrá... Az android tv tulajok biztos örülni fognak,mikor TV nézés közben felugrik egy Wish-es reklám...A gyártók szerint ezek révén a felhasználók még jobban ki tudják aknázni a készülékekben rejlő erőt, ők viszont jellemzően fújnak a szponzorált tartalmakra.
LoL... Biztos ki fogja hozni a TV-ből a maximális erőt,ha reklámokat tolnak a használók arcába,főleg ha még cryptocoin bányászatra is fogják majd használni a "készülékben rejlő erőt"...Nem elég, hogy aranyáron adják a modern tv-ket,amin gondolom nem pár FT hasznuk van a gyártóknak, még az eladott tv-k után plusz haszonra tesznek szert....
Még jó hogy az én WebOS-es tv-men nincsenek... pedig az app áeuházban ott a reklámablak helye,meg ott van hogy AD Sponsor, de reklám nuku
-
dagonya
aktív tag
hát pont akartam írni, hogy az összes tévém kezelőfelületét az a 6 és fél másodpercig láttam eddig, amikor megvásárlás után kiválaztottam forrásnak a HDMI-t. szó szerint fogalmam sincs egyáltalán hogy néz ki a menüjük. idejét nem tudom mikor láttam utoljára reklámot. kizárólag letöltött tartalmakat fogyasztok libreelec, openelec mediaboxokkal. minden eszközömön adblock, androidon soha nem használtam a natív youtube klienst.
akik tévéműsorokat, tévécsatornákat néznek azokkal kapcsolatban nem is tudom, hogy a szánalmam vagy az értetlenségem erősebb-e, de úgy gondolom nekik már úgyis mindegy hogy még a készülék menüjéből is kapnak-e reklámot a pofájukba vagy nem.
-
Joshi
titán
válasz
7Heads Drago #60 üzenetére
Akkor már nem csak én értek félre dolgokat. Azt írták mások hogy ők se ahogy én se vettem észre reklámot.
-
7Heads Drago
veterán
De ezt írta más is szóval túl van ez lihegve rendesen.
Ezen mi van túllihegve? Te szereted a reklámot?
Sztem az emberek 98%-ka nem, de lehet hogy több. Akkor miért azt kell nézniük?
És abban is van igazság hogy ha vettem egy reklám mentes TV-t ne tolják már bele utána az arcomba mégis a reklámot. Viszont sztem ez meg a frissítésből adódik, ami nem kötelező. -
Joshi
titán
válasz
antikomcsi #58 üzenetére
De már értem, most esett le. Jól van na.
Egyébként fel lehet háborodni olyan dolgokon ami az illetőt nem érinti, csak azt kommentelni nem sok értelme van. Meg ugye igazság szerint írtam is hogy én nem is láttam reklámot, de ha van akkor se tűnt fel. De ezt írta más is szóval túl van ez lihegve rendesen.
-
-
hedgehog
senior tag
Nálam ott van egy ideje, de egyáltalán nem zavaró. Felőlem reklám is lehet, ha cserébe kapok valamit... pl. ha jönne egy olyan, hogy "ha itthagyod a reklámcsíkot, kapsz havi 1 filmbérlést ingyen" már kattintanám is be az OK-t
-
törölt tag
"Csak "smart" tévét, ami azt se jegyzi meg, hogy utoljára hdmi-n kapott jelet kellett kiadnia és ne is keresse a kábelen a jelet mert nincs..."
Ez általánossagban biztos nem igaz a smart tévékre, sőt, szerintem az összes normálisabb készülék megjegyzi az utolsó bemenetet. Évekkel ezelőtt a Samsung KS8000-em már megjegyezte, most az LG C8-am szintén.
-
vlevi
nagyúr
Oké, hogy nem TV-zel, de ez nem a TV-zéshez kapcsolódik, hanem a TV-hez. Márpedig én azon nézek YT-ot, sokan mások egyéb stream csatornákat, satöbbit.
Ahogy Ford Fairlane mondta, eszem...om megáll, amikor a YT-ban reklámok vannak.
K***a jó, hogy mostmár a kezelőfelületen is megjelenik.
Habár, hogyha ezek a reklámok a home screenen jelennek meg, az engem hidegen hagy, mert annyira semmirenemjó a 8-as droid home screenje, hogy sose járok arra. -
Tigerclaw
nagyúr
"Az Android TV rendszerben felbukkanó hirdetések egyébként nem számítanak egyedinek, hiszen az LG webOS, az Amazon Fire TV vagy a Samsung Tizen okostévé platformjára már régen megérkeztek az ilyen típusú reklámok. A gyártók szerint ezek révén a felhasználók még jobban ki tudják aknázni a készülékekben rejlő erőt..."
Hogyan?
Azt még megérteném, ha lennének hasznos - reklámozásra érdemes - appok a tévére, a Netflix, Amazon, BBC iPlayer, HBO Go, Youtube és más hasonló alapértelmezett szoftverek mellett, de amennyire rémlik a WebOS "store"-ban nem találtam semmi telepítésre érdemest. Eleve a mennyiség is szánalmas volt (kb. 20 db extra app), de a minőség még azt is alul múlta. A többségük nem kicsit gyanús, semmire sem jó orosz és kínai fejlesztés. Jöhetne pl. VLC, vagy Apple Airplay, vagy Miracast. Úgy rémlett hogy még a G4-es telefonomat sem tudtam összekötni a 4k-s LG tévémmel. (most nem tudom kipróbálni mert pár országgal arrébb vagyok)
-
Solten
őstag
Juhheee...
-
salapp
addikt
válasz
hyperspace #43 üzenetére
-
Dr. Romano
veterán
Képcsöves TV-n már régóta vannak reklámok, az androidos TV-k jól le voltak maradva
-
Béééla
őstag
Mert a VHS kazik és DVD-k nem reklámokkal indultak ám...
Tegyük fel nem akarok okostévét, hanem egy nagy, szép megjelenítőt. Kapok? Nem. Csak "smart" tévét, ami azt se jegyzi meg, hogy utoljára hdmi-n kapott jelet kellett kiadnia és ne is keresse a kábelen a jelet mert nincs...
-
tomriddle74
tag
Nekem LG van. WebOs4 fut rajta, de semmilyen reklám jellegű dologba nem futottam bele. Még az apk áruházban sem. Szóval nem tudom mennyire valós, hogy az LGnél már működik ilyen "szolgáltatás".
-
törölt tag
Mi Boxon még nem találkoztam vele, remélem nem is lesz.
-
X2N
őstag
Kész, innentől kezdve akinek nem tetszik az mehet vissza könyvet olvasni...
-
User64476
őstag
Pihole.
-
Sutty66
tag
Most TV-t vesz az ember vagy hírdető oszlopot? Komolyan érdekel nincs ezekre valami megoldás? Adblokker vagy valami hasonló?
-
Joshi
titán
Elolvastam az eddigi hozzászólásokat, de komolyan mondom hihetetlen.
Olyanok írnak akiknek még tévéjük sincs, még nem is látta senki a reklámokat de már fel vannak háborodva.
Vicces hogy egy cikk milyen lavinát tud elindítani a semmiről. Jézusom.
-
<Adamsky>
nagyúr
Erről az jut az eszembe, amikor az Idiocracy-ba a csávó nézi a brutál nagy TV-jét, amin kb. 70%-ban csak reklám látható (30%-ban pedig ilyen szenny reality, amivel a retek klub butítja a népet)
Szép új világ.A film maga egyébként rettenetesen gagyi, de vannak benne fájóan igaz részek ...
-
Slack
tag
A kábeltvnél még megértem (bár ott is utálom) a reklámot, mert olcsón adják a műsort, cserébe néznem kell a reklámot.
De egy készüléknél amit megvettem? Felháborító... -
sb
veterán
Igen.
És minden adatod kezelhetik, harmadik félnek átadhatják, stb, stb... ha nem tetszik, lehet kidobni.
Múltkor belepörgettem az LG leírásába és több 10 oldalon ezeket taglalták...@antikomcsi
Ez pontosan így van. Elmondták már a gyártók, hogy azé' kapsz ilyen olcsón TV-t.
Aztán ez vagy így van, vagy nem. Nyilván soha nem fogod megtudni, hogy a 100k-s 105k lett volna vagy valóban eltesz a gyártó 500-at a reklámbevételekből egy 100k-s TV-re vonatkoztatva. -
hegylako01
tag
A tv a frissítésnél megkérdezte, hogy beleegyezel, hogy legyen reklám. Rányomtam, hogy nem és nem is került be a rendszerbe. Semmilyen hátrány nem ért ezzel. Érdemes elolvasni néha mire nyom továbbot az ember.
-
markknight
veterán
Az elmúlt három évben nagyon durvák lettek ezek a reklámok. Utat törtek a facebook messengerbe, a facebookon a videó felétől jönnek az átugorhatatlan addok, a youtube konkrétan használhatatlan platform lett, az ember már nem mer új videót elindítani, mert max hangerőn csattan reklám. Sajnos ez egy nagyon szomorú hír és bár eddig sem volt csalogató az androidos tv, de ezek után még ennyire sem lesz.
-
Ez egy vicc nem elég, hogy a tévé műsorok fele már csak reklámból all még ide is az arcunkba tolják. Még az is lehet , hogy a következö lépés a megvásárolt Blue Ray lemezen lévő filmek is reklámoktól hemzsegnak majd.
Az is disznóság, hogy amikor elmegyek moziba a film elött egy negyed órás reklám blokk megy. -
Predatorr
őstag
Kérdés: ha MEGVETTEM valamit, milyen alapon raknak bele reklámokat? Ez már kábeltévé szint, hogy a műsorgyártó fizet a kábeltársaságnak a reklámokból, de te is fizetsz azért a szolgáltatásért, amelyért a műsorgyártó már fizetett, mégis nézheted a reklámot. De fizethetsz azért is, hogy ne lásd a műsorgyártó által már kifizetett reklámot, tehát két helyről húznak pénzt a semmiért. Ha helyesen gondoltam végig. Sosem késő elkezdeni könyvet olvasni. Persze én elvagyok tunerkártyával és monitorral, tökömnek sem kell még egy kémprogramcsomag.
-
Chrys_
addikt
AdBlock for Android TV
-
BiP
nagyúr
Ezzel ugye az a baj, hogy én nem akarom, mégis az arcomba tolják.
A másik meg, hogy én nézem, de a tv gyártó meg a google rakja el a zsét.Még szerencse, hogy nincs tévém, így engem személy szerint nem érint, de akkor sem tudok egyetérteni a gyakorlattal. Ez csak addig jó, amíg a user eldöntheti, kikpacsolhatja, stb.
Még azt is el tudom fogani, ha mondjuk 5dollárral több a reklámmentes szoftverrel a tévé, de legyen választási lehetőség. -
salapp
addikt
Érdekes dolog ez. Gyártó köt vevővel egy szerződést, amikor a megjelenítőt vevő megveszi. Azon fut egy rendszer, aminek a használatára vevő köt annak a kibocsátójával egy külön szerződést.
Melyikben írta alá a vevő, hogy utólag bármilyen új módon reklámot tolhatnak a pofájába?
Nem tudom a választ, csak kérdezem.
A vétel időpontjában a vevő nem ezért fizetett, ..? -
Ha veszek egy készüléket több százezer Forintért, amin filmeket néznék, annak én a menüjében sem akarok reklámot látni a képernyő 2 százalékán sem!
Ha az 500 ezres készüléket megkapnám 100 ezerért, akkor megint más lenne a leányzó fekvése, akkor már inkább elviselném a dolgot.
-
törölt tag
Ez a Shielden Promotions név alatt fut? Alighanem azt kapcsoltam ki, és azóta nem láttam. WebOS-en sem találkoztam hirdetéssel.
-
Cyber_Bird
senior tag
Szidom az appletv-t mostansag, hogy egyre gagyibb a software minosege, de legalabb reklamot nem tol a kepembe, szoval nem tudom mire tudnek valtani ha akarok egyszer.
-
Hosssszu
őstag
Nem vagyok reklámszaki, de én úgy tudom (nagyon sarkítva persze) hogy a tv csatornákon azért vannak reklámok, mert abból a pénzből tudják megvenni, levetíteni a filmeket, fenntartani a csatornát.
Vagy mondjuk egy játékban megnézek egy reklámot, cserébe kapok mondjuk játékpénzt amiből tudok venni cuccot a játékban. Kiadónak/fejlesztőnek jó, mert kap pénzt a reklámért és nekem is jó mert kaptam egy kis bizbaszt a játékba.
Na most felmerül a kérdés hogy egy kézzelfogható dolog (azaz ez esetben a tv készülék) mit nyújt nekem azért cserébe hogy rám szórja a reklámokat? Nézhetek cserébe ingyen filmeket, vagy mégis mit kapok cserébe? -
Dr. X
aktív tag
Egy tévében reklámot látni??!! Felháborító! Bele ne haljatok már, hogy a képernyő 2 százalékán szponzor tartalom ablak van...
-
bambano
titán
"A gyártók szerint ezek révén a felhasználók még jobban ki tudják aknázni a készülékekben rejlő erőt": ekkora veretes ökörséget hogy van pofájuk kijelenteni?
-
Hosssszu
őstag
Törölném, de már tuti lementette a valami szerver a hsz-t.
paprobert: na akkor fogok venni egy hardveres tűzfalat és még a mobilom is azon keresztül fog netezni. Inkább cipelem magammal mindenhová.
DraXoN: Persze, mindig csak azért csinálnak ilyet hogy a felhasználó kedvében járjanak. Legalábbis ez a papírforma.
"a tervezett termék életciklus 10+ évre nőne ...": Nem fog, mert a legújabb reklámplatform nem fog futni a 2+év készüléken. Le fog kellened cserélni ahhoz hogy újabb reklámok tudjanak megjelenni rajta. -
DraXoN
addikt
..és a routereknél is úgy lesz előadva, hogy ez egy csodás új funkció amire valójában vágysz, hogy könnyebben megtaláld azt a keresett terméket amit még nem is tudod, hogy keresel ... némi google centért eladja magát kb. bárki ...
mondjuk a tv esetén 1 esetben nem bánnám, ha ezáltal a tervezett termék életciklus 10+ évre nőne ...
bár nekem még mindig nincs okostévém... -
Hosssszu
őstag
Száz éve nem tv-zek.
De szerintem jó poén lenne csinálni egy screenshotot arról amikor ez a reklám kitakarja a csatornán futó "sima tv-s" reklámot. Elküldeni a csatornának, had pereljék egymást évekig, hogy takarják egymás reklámjait.Egyébként meg gusztustalan dolog szerintem. Lassan már ott tartunk hogy a routerekben is lesznek reklámok és néha a kívánt weboldal helyet reklámot tol az ember arcába.
-
salapp
addikt
Hogy vártam már!!! Jajj, denagyonörülök!
-
nexplo
őstag
A tiltás azon múlik hogy a cég meg fog e egyezni a hirdetőkkel. Lássuk be a pénz és a profit a lényeg, mi le vagyunk tojva... Kicsit megfordítom: én azt mondom hogy keretek között (korrekt szabályozás esetén) simán benne lennék hogy legyenek reklámok. De és itt a lényeg hogy ennek legyen ellen oldala. A tv-k árát vigyék le a padlóra és ebből a hirdetésből finanszírozzák ezt. A jelen állapot pont fordított. A TV-k drágák. A szoftverek még inkább és még nesze jönnek a reklámok....
-
gyugyo79
addikt
NVIDIA Shield TV -n jelenleg kikapcsolható csak éppen hiába mert kis idő elteltével visszakapcsolja magát. Legalábbis nálam meg a fórumon (forums.geforce.com) olvasottak szerint még elég sok mindenkinél.
-
L4mie
veterán
Következő lépés, TV nézés közben majd jobb alul megjelenik egy kis reklám....
-
Sanya
nagyúr
tiltva lesz, nagyon úgy érzem. Philips tv-men is megjelent kb 1 hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Revolut
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest