Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
roppant egyszerű: appbrainen mindenféle statisztikai bontásban lehet szűrni a top alkalmazásokat (napi/heti/havi/ever), és ha már ott kikerestem vmit nyilván nem megyek at marketra hogy ott is keresgessem, csak beolvasom a qr-t és meg is van.
Ennyi a filozófia. Persze ezt a progit most linkelhettem volna marketra is, de úgy tűnik én már appbrain fan vagyok

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
melyik blogra gondolsz?
de ígérem, a következőben a marketre fogok linkelni!!

remélem ezzel megnyugtatom a kedélyeket!@Drenadar: részemről nincs harag, felejtsük el, tudod Te mire gondoltam

@Yany: a Note Everything szerintem jobb, mint a color note... azért is az szerepel a listámban!
home-okat pedig direkt nem írtam bele, de ezt a cikkben is megemlítettem

a Fancy Widget is tud téged figyelmeztetni, ha időváltozás lesz!
@gps76: köszönöm a hozzászólásod, de inkább ne fáradtál volna!
miért jobb az általad preferált jegyzetkészítő???nem az a cikk lényege, h felsoroljam benne az összes elérhető alkalmazást ami jegyzetet tud készíteni!!
a műsorújság és a képméret csökkentő biztos jó program, de mi az?
de hát péntek van, mindenki már fáradt

-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Skynet258
üzenetére
hogy belém lehessen kötni

majd a következőt az online marketbe linkelem, h mindenki megnyugodjon

a másik, h írjátok nyugodtan, h ti mi mást használtok, de előtte azért nézzétek meg amiket én linkeltem... sokkal butább, gagyibb programot ajánlani azok helyett köhömmköhömm...
(már körvonalazódik bennem a 2. rész programkínálata, de még jöhet sok-sok tipp
) -
Drenadar
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
+1
sztem is érdemesebb a marketet linkelni hisz ha ott megtetszik akkor egyből lehet installálni is... egy gombnyomás.
battery widget pro ugyan fizetős de nagyon sok mindent elmond... nem csak a jelenlegi állapotot, hanem kalkulációk, mutatja ha kevesebbet bír az aksi mint kellene... stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Suzuki topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Formula-1
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest