Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
gabor85
Még nem tudom, mi lesz belőle. Pentalógia sem volt még.
Nemsokára meglesz a szórakozós cikk is, de akár folyt. köv., ha lesz rá igény.oblaidhun
Ha megmondod, mi az, akkor még beleírhatom.

kutkut
Beletettem, köszi. Nem minden alkalmazás van benne minden témából, mert nagyon sok lenne, inkább csak az ismertebbeket írtam bele.
HPAA
Szívesen.

core2
LauncherPro vagy Go Launcher, a témát sajnos nem tudom. A Go-nál gyárilag ez az alapbeállítás - legalábbis nekem ez volt. A képek nagy része a Marketről van - az előző cikknél páran belekötöttek, ezt akartam kiküszöbölni.
Tybee000
Nekem a Mini tűnik praktikusabbnak, ezért írtam azt. Nagyon sokaknak számít, hogy mennyi az adatforgalom, ezért javasoltam ezt a verziót.

vgergo
Tervezem a folytatást, úgyhogy jól jönnek a javaslatok, köszönöm.

D.Orion
Teljesen egyetértünk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nemsokára meglesz a szórakozós cikk is, de akár folyt. köv., ha lesz rá igény.