Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
Fromtropoja
üzenetére
A cikk téged támaszt alá, valóban megoldhatta volna a Google, ha nagyon akarja. De nem értem, egy két éve vett készülék még így is kap updatet, igaz nem a hivatalos fejlesztőktől hanem a az xda-s srácoktól, ami nem a Google érdeme, de ettől még lesz és lehet örülni. Az meg szerintem nem gáz, hogy 2 éves készülékre nem fejlesztett a Google, így is elég friss rendszer van azon... Nézd meg a többi gyártót bakker, tegnapi Sony-s fórumot, és még így is sokan kimossák a Sonyt (de ugyanúgy ez lesz a samsungnál, lgnél htcnél stb), miközben egy idei (felső)középkategóriás xperia L nem kap egy rohadt updatet, se az Xperia P, de még a felső kategóriás tablet s se kap 4.3, nemhogy 4.4-et... Ehhez képest szerintem vállalható a Google, hogy 2011 őszi cucra nem adta ki, akinek meg kell, az úgyis megkapja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Mini 6 WiFi 64 GB, space gray makulátlan,végig tokban-fóliában tartott 2027. 03.13-ig garancia
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Getac F110 - Ipari / Katonai tablet - I7 8665U 16Gb rammal - több db
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest