- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Billentyűzet gondom van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Én nem tudom, erre gondolt-e, de én is elvárnék valamilyen mércét arról, hogy mi művészet és mi nem. Mert ha nincs ilyen mérce, akkor üressé válik a művészet szó.
A saját példám: Nagyon szeretem a tavaszi időszakot, mert rengeteg féle zöldség elérhető megfizethető áron. Ilyenkor, ha szendvicset készítek, mindig igyekszem megfelelő színösszeállítással készíteni, néha formákat is felhasználok egy-egy példányhoz. Mondhatni, művészi szendvicset csinálok. Jó érzés ránézni, ha kész van, már kaptam több pozitív visszajelzést is. Sajons/szerencsére rövid életűek a "műveim".
Most én "szendvicsművész" lennék? Nem hiszem, nem is ilyen céllal készítem, hanem csak jó érzés csinálni. Viszont tudnék olyan művészet definíciót megalkotni, ami alapján művészet amit csinálok.
Igazából nem tudom megfogalmazni. De annyira nem is lep meg, mert számomra ugyanolyan értékes egy eredeti Monet, mint egy másolat/hamisítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-F12 PWM venti
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- EVGA SuperNova 2000 G+ moduláris tápegység - 2027ig garis
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged