- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
effendi2
tag
válasz
freemanone
üzenetére
De hát olyan notit vett, így ez a téma érzékenyen érinti. Nincs irónia, komolyság van

-
nor3ik4
csendes tag
válasz
freemanone
üzenetére
hát az én Acer 5560G-men nincs semmi ilyen matrica

SOK okostojás okoskodik ahogy látom.
A tuning megöli a gépet stb.. sztem aki ennyiért vesz gépet az okosan tuningol...vagy inkább profilozásnak hívnám...
Én is tudtam mit veszek, énis tudtam h szorzózármentes....
Mégse megy ez se a mobilitás se semmi rovására ahogy fentebb irták...
én szépen belöttem 1400 helyett 2000re a max járatot és a turbo pedig 2600, mindamellett hogy az összes gyári feszből k sokat faragtam! és lám... a gép továbbra is oylan langyos mint szokott... uyganis fel nem pörög soha a venti ha nem játszok.. ellenben a szobatársam i5-ös Delljével ami még netezéstől is visít...
szval ha netezek 43-44 fok rendre. Játékban max 70-72, de csak nagyon ritkán játszok...
továbbá csináltam egy külön profilt akksis üzemre, gyári mhz-ekkel , gyikfing feszekkel. és lám 4 óra helyett 4,5 órát bir wifis nettel.Szerk: NAGYON JÓ GÉP,NAGYON JÓ PLATFORM,nagyon nem bántam meg! pláne 135-140ér 750gb,4gb,6540g2 ..A6-3400m
-
effendi2
tag
válasz
freemanone
üzenetére
Jó, akkor fordítva kérdezem. Ha alacsony az órajel, akkor miért olyan nagy a gyári feszültség? Pedig annak gyakorlati és marketing értéke is lenne, ha 10-20%-al hosszabb lenne az üzemidő. A melegedésről és a hangról nem is beszélve.
Szóval ez az alacsony órajel+nagy feszültség kombó számomra értelmezhetetlen.

-
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone
üzenetére
Bocsi, de az autós példa is arra volt, hogy ott is a csúcsteljesítményt adják meg! És ha terheled a kocsit (utánfutó miegymás) akkor az sem fog ám ötödikben megugrani, de a fogyasztás az viszont igen!

-
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone
üzenetére
Az igazság az, hogy a proci csak igen ritkán dolgozik 100%-on! És akkor minek pörgetni feleslegesen? Internetezgetni lehet 1,4 GHz-en is, sőt, még ez alatt is...! Ha meg mégis szükség van egy kis teljesítménytöbbletre, ott van a felpörgetés!
(autóknak is a csúcsteljesítményét adják meg, és nem azt, hogy 3000-es fordulaton mennyit tud...) -
Peak
addikt
válasz
freemanone
üzenetére
ejnye no
a tudatos vásárló már minden fortélyt kiismert!
szegény marketingeseknek újabb cselt kell kieszelniük 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest