Új hozzászólás Aktív témák
-
effendi2
tag
válasz
freemanone #123 üzenetére
De hát olyan notit vett, így ez a téma érzékenyen érinti. Nincs irónia, komolyság van
-
nor3ik4
csendes tag
válasz
freemanone #105 üzenetére
hát az én Acer 5560G-men nincs semmi ilyen matrica
SOK okostojás okoskodik ahogy látom.
A tuning megöli a gépet stb.. sztem aki ennyiért vesz gépet az okosan tuningol...vagy inkább profilozásnak hívnám...
Én is tudtam mit veszek, énis tudtam h szorzózármentes....
Mégse megy ez se a mobilitás se semmi rovására ahogy fentebb irták...
én szépen belöttem 1400 helyett 2000re a max járatot és a turbo pedig 2600, mindamellett hogy az összes gyári feszből k sokat faragtam! és lám... a gép továbbra is oylan langyos mint szokott... uyganis fel nem pörög soha a venti ha nem játszok.. ellenben a szobatársam i5-ös Delljével ami még netezéstől is visít...
szval ha netezek 43-44 fok rendre. Játékban max 70-72, de csak nagyon ritkán játszok...
továbbá csináltam egy külön profilt akksis üzemre, gyári mhz-ekkel , gyikfing feszekkel. és lám 4 óra helyett 4,5 órát bir wifis nettel.Szerk: NAGYON JÓ GÉP,NAGYON JÓ PLATFORM,nagyon nem bántam meg! pláne 135-140ér 750gb,4gb,6540g2 ..A6-3400m
-
effendi2
tag
válasz
Jó, akkor fordítva kérdezem. Ha alacsony az órajel, akkor miért olyan nagy a gyári feszültség? Pedig annak gyakorlati és marketing értéke is lenne, ha 10-20%-al hosszabb lenne az üzemidő. A melegedésről és a hangról nem is beszélve.
Szóval ez az alacsony órajel+nagy feszültség kombó számomra értelmezhetetlen.
-
fastleslie
senior tag
válasz
freemanone #110 üzenetére
Bocsi, de az autós példa is arra volt, hogy ott is a csúcsteljesítményt adják meg! És ha terheled a kocsit (utánfutó miegymás) akkor az sem fog ám ötödikben megugrani, de a fogyasztás az viszont igen!
-
fastleslie
senior tag
válasz
Az igazság az, hogy a proci csak igen ritkán dolgozik 100%-on! És akkor minek pörgetni feleslegesen? Internetezgetni lehet 1,4 GHz-en is, sőt, még ez alatt is...! Ha meg mégis szükség van egy kis teljesítménytöbbletre, ott van a felpörgetés!
(autóknak is a csúcsteljesítményét adják meg, és nem azt, hogy 3000-es fordulaton mennyit tud...) -
Peak
addikt
válasz
ejnye no
a tudatos vásárló már minden fortélyt kiismert!
szegény marketingeseknek újabb cselt kell kieszelniük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Steam topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest