- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz ukornel #3137 üzenetére
Elég érdekes húzás volt az részükről, hogy a fabric sebességét a memória órajelhez kötötték... így sok ember azt hiszi, hogy tényleg a memória miatt gyorsul, miközben valószínűleg nem. A tényen nem változtat, hogy magas memória órajel kell, az időzítéseket nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.
-
Raymond
félisten
válasz ukornel #2680 üzenetére
Nem latom mire nem valaszoltam, nem volt tovabb hozzaszolas koztunk
Arra ertettem hogy nem egyertelmu hogy nem lesznek kisebb magszamu CPU-k amik a teljesen jo full 8-16-os par magjanak letiltasaval keszulnek ugyanugy mint regen az az egyes X2 es X3 darabok.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
-
vaakuum
addikt
válasz ukornel #2640 üzenetére
Kérdés volt elsődlegesen, nem akartam kifejezni semmit. De ha következtetnem kellene belőle, akkor abba az irányba gondolkodnék, hogy a korai 4-6 magos darabok tuningpotenciálját a mostaniakból talán lehet iterálni... az újak meg lehet kicsit ráncfelvarrottak és optimalizáltak lesznek a magasabb frekik irányába. Aztán ha eljön az a pont, hogy nem gyártanak külön 6 magost, csak újabb verziójú 8-ast amiből 2 magot tiltanak, akkor meg lehet benne az a potenciál, hogy a letiltott magok működőképesek és visszanyithatóak lennének ...
Volt olyan 2 magos procim AMD-től régen, ami 4magosból készült, és a letiltott kettőből egy teljes értékben működött (sajnos a 4-ik hibás volt )"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz ukornel #2546 üzenetére
Lehet a mostani selejtes darabok fogják eleinte a 4 és 6 magos procik alapját is adni?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...