- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Lézervágás, gravírozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Dyingsoul #319 üzenetére
Tudomásom szerint renderelésnél egy drága VGA is csak kis részben vesz részt (CPU 80% - VGA 20%). Én például teljesen feleslegesnek tartok egy ilyen tesztet, mert aki komolyan kódol, az úgyis erős CPU-ban gondolkodik.
A flagship kártyák 95%-át játékosok veszik meg, a maradék 5%-át pedig a Bitcoin bányászok és a mobiltelefon feltörők. -
westlake
félisten
válasz
Oliverda #169 üzenetére
Értem. Akkor ez a driver biztos nem az, amiről a fórumon is szó volt, mivel ott valami sebesség boost-ról volt szó. Eleve nem lehetett az a Beta 8-as driver, mivel az már akkor publikus volt. Egyébként erre gondoltam.
#173: Nem, az egy hibás ár. Nettó 89k-ért (nagykereskedés) van már beárazva 290.
-
westlake
félisten
válasz
Oliverda #167 üzenetére
Szándékosan nem árulod el, hogy melyik/mi az az új driver? Szívatod itt a népet.
#169: És nekem tudnom kellene, hogy a "TTomax: V8" a válasz? Bocs, nem esett le. Egyébként még előtte feltettem a kérdést. A V8 mellesleg a Beta 8-at takarja? Ha igen, akkor milyen optimalizáció van benne és miért nem lett az AMD oldalán feltüntetve?
-
westlake
félisten
Na várjatok, mert itt szerintem keverjük a dolgokat. Ti most mit értetek új driver alatt? Én is olvastam azt a fórumot, ahol valami olyan driverről beszéltek, amivel a 290 lenyomja a húzott 290X-et. Biztos vagyok benne, hogy ez NEM a beta 8, mert abban semmilyen optimalizáció nincs megemlítve.
Biztos egyáltalán, hogy ez a teszt azzal az új driverrel készült? Ha igen, akkor hol van ez a driver? Miért nem elérhető? Esetleg a kártyához adott lemezen van? Ha tényleg van egyáltalán (már) ilyen.Mr Bond 007: Nem, nem a Beta 8-as driver, amiről szó van.
-
westlake
félisten
Mivel ezek "bemutató" kártyák, nem maradnak ott a teszternél. Amikor a 290X lett mérve, még nem volt Beta 8-as driver, csak 7-es (vagy 6-os). A mostani tesztben szerintem az eredeti 290X eredmények vannak csak átmásolva. Mindenesetre a fotózással nem töltöttek időt, mivel ezek a 290X-ről készült képek? Feltűnt egyáltalán valakinek rajtam kívül?
-
westlake
félisten
Némelyikőtök annyira okos, hogy elképesztő. Leírtok olyan marhaságokat, ami egy kicsit is hozzáértőnek meg sem fordul a fejében. Megérdemli, aki megvette a 780-at? Igen, megérdemli. Jónéhány ember bruttó 135.000 forintért vette meg. Nem mindenki adott ki érte 170-180.000 forintot. A 290X elhibázott hűtéséről is kár beszélni, meg előbb-utóbb nem lesz téma. A 150$-nyi különbség pedig megvan a 290 és a 290X között. Más kérdés, hogy a 290X-et normális hőfokon kell tartani, hogy az ereje 100%-át mutassa. Gondolkozzatok, mielőtt irkáltok.
-
westlake
félisten
Catalyst 13.11 Beta. Nade melyik? Van belőle (talán) hat féle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Befutott a leggyorsabb egy GPU-s VGA kisöccse, mely kedvezőbb ár mellett kínál igen tisztes tempót.
- MSI GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 GAMING 8G Videokártya!
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest