Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mz/ts250@300
tag
Azért a northwood alapu pentium 4 esek nem voltak olyan rosszak ,föleg a Ht-s 800fsb-s széria,fogyasztása melegedése sem volt olyan mint a későbbi prescotté ráadásul akkor még teljesitménybe sem tudott tőbett mutattni,legalábis a pentium ,mert celeronba azért a D sek már jowal jobbak voltak mint a sima norti cerkák.
-
Móci
addikt
Látom már megy a vita, a szimpatizánsok nekifeszülnek egymásnak...
Én most intelt vettem, az tetszett, s meg vagyok vele elégedve. Igen, általánosságban drága, a procik aranyáron mennek...
Viszont sokáig volt AMD-m is, s azzal sem volt bajom (kivéve néha a csoda nforce-al).
Magyarul mindenki azt veszi, amire szüksége van, s amit megengedhet magának. -
gV
őstag
válasz
benedekco #192 üzenetére
a játékokon és a mem teszteken kívűl többbségében Turion a vezető
de nem annyival ammennyivel többett eszik szal tatom magam ahoz h teljesen igaz volt az amit Oliverda kifogásolt
dezz: a linkeltem egy tesztet pentium m 2GHz vs turion 2.4GHz van amikor még igy is verte az Intel az amd-t pedig órajelben 20% for az utóbbinak
peterkeT: csak mert többször is rosszul irod: az nem Villamate hanem Willamate
-
parandroid
félisten
Azért nem szép dolog mindjárt a Prescottal jönni, ha az Intel procik fogyasztása szóba kerül. Jó, hogy nem mindjárt a Villamette-ig megyünk vissza, az volt még csak igazán elcseszett egy széria. Máig kiráz a hideg, ha a céges 1,5-ös Villamette P4 konfigom teljesítménye eszembe jut. Másik oldalról említhetném az 1,4-es Athlon Thunderbird procit, amit valami németből importált céges gépen nem tudtunk 1,4GHz-en használni, mert folyton túlmelegedett. Végül 1,3-ra sikerült belőni kiegészítő hűtéssel. Athlon XP-kkel már nem volt gondom, sőt, verték a P4-eket is bizony, pont ugyanúgy, ahogy a Sempron is verte az aktuális Celeron kínálatot (hozzáteszem, nem volt nagy ügy, botrányos volt a P4-alapú Celeron felhozatal teljesítménye) mégsem vitt rá soha a lélek, hogy platformot váltsak. Mindeközben ráadásul az árelőny is az AMD-nél volt. Aztán az igazi baklövést az Intel az első kétmagos Pentiumokkal követte el, hiába kiáltották ki a 820-ast mindenhol ár/érték bajnoknak. Nem is csoda, hogy hamar eltűnt az egész széria a süllyesztőben. Közben meg taroltak a már régóta 64 bites X2-k. Notebookban is nagyon feljött a Turion, ahogyan a mobil Sempron is. Valószínűleg teljesen máshol tartanánk ma, ha az Intelnek nem sikerül olyan jól a C2D széria. Ezzel viszont remekül sikerült jó áron minden szegmenset lefedniük, ezzel, meg a név köré csapott hype-pal aztán megint elhúztak, nem is kicsit. Most már csak egy kis fogyasztású chipset kellene alá, no meg a régóta várt integrált memóriavezérlő. Majd talán az i sorozattal ezeket is megkapjuk, de ez még nagyon a jövő zenéje, hiába jelentgetik be sorra ezeket a lapokat.
Szóval ennyit az Intel-AMD állóháborúról. Kihagytam valamit?
Az ár kérdésével kapcsolatban lehet, hogy én értettem félre, de nem éppen azt hozta ki a cikk, hogy az Intel alapú konfig nem drágább a hasonló teljesítményű AMD konfignál (kivéve az abszolút extrém high-end kategóriát)?
p
-
dezz
nagyúr
"pentium m procija is amihez csináltak atxes lapokat és ez még teljesítményben is pariba volt azonos órajelen a k8-al"
Erre nagyon rosszul emlékszel... Vagy 1 tesztre a 10-ből, ahol a többi 9-ben közelében sincs. Még a Core Solo sem igazán. A Core2 egy nagy ugrás volt ezekhez képest. (Ja, nem a Turionra gondoltam, hanem a sima desktop K8-asokra.)
-
5K86 vagy 5x86 egyik 586 másik 486 lapban ment...
volt egy 5x86-os gép ami 40MHz-es "FSB"-vel ment 200MHz-en
ezt nem kötelező elhinni, de azért így volt... sajna azóta elkeveredett egy padláson az alaplap (nem az enyim volt, Én csak feltúrbóztam), igaz stabilnak nem volt nevezhető, de egy 200MHz-es 486-os nem rossz(akkoriban mikor ez futott Én csak 166-ra felhúzott procikról hallottam)
-
Myers
senior tag
Hihetetlen, hogy egyesek itt a fórumon élik az életüket.
Mindent megmagyaráznak, és mindenre reagálnak. Á nem folytatom, további jó kockulást. Semmi közöm hozzá!
Akinek nem inge...
-
Zeratul
addikt
Szar perscott konfig alapjáraton 170W felett zabál, orthossal meghajtva meg 250 körül ingadozik, ahogy közbeszerzéses táp küzd vele. Összehasonlítás: E5200@3,3 1.32V, + 4830@750/950 1.158V szőrösfánk + orthos éri el a 200-t. A X2 4200@2,6 + X1900XT evett 190-200W golyós + orthos mellett,
-
lenox
veterán
Nalam itthon 38 proci van mukodo gepben (bar ebbol csak 13-at hasznalok legalabb hetente), meg van meg kb. 15 dobozban), 1 kivetelevel mind intel/intel, az az egy egy muzealis amd-x5-133 proci.
-
gV
őstag
-
Khaal
őstag
Prescottra azért nem teljesen véletlenül ragadt rá a "kazán" jelző. Haveromnak most is Prescottja van, nekem volt 1.6-os Willamettem és 2.4-es Northwoodom is, és bizony a Northwoodos konfig sokkal hűvösebb volt mint a másik kettő. Fogyasztásmérőm akkor még nem volt, de ami tesztet olvastam mindben egyértelműen látszott hogy a prescott sokat eszik. Ha lesz időm lemérem a haverom gépét is, most hogy már van fogyasztásmérőm.
-
dezz
nagyúr
Cikk: "Ha konfigurációkat ajánlunk, akkor rendszerint a nagyobbik processzorgyártó, az Intel processzoraira alapozunk, de megjegyezzük, hogy AMD alapokon is hasonló áron hasonló tudású gép állítható össze."
Nos akkor miért is a diszkrimináció? Van ennek valami köze ahhoz, hogy az egyik állandó hírdető az Acomp, aminek a vezetője annyira elvakult Inteles, hogy 1-2-3 évvel ezelőttig nem is forgalmaztak AMD procikat?
(Apropó, hogy most mégis teszik, annak meg lehet köze az EU-s vizsgálathoz?) Költői kérdés volt...
-
törölt tag
Ezt tuti hogy ő maga is pontosan jól tudja. Az a probléma, hogy itt az emberek úgy vannak vele páran, hogy a saját konfigjuk a leg gyorsabb, leg energiatakarékosabb, legjobb ár/érték arányú, a többi meg lassú, és ráadásul kazán, megbízhatatlan, leég, szar a rá megírt meghajtóprogram, stb... Mindenki azt a tesztet linkelgeti ahol éppen a saját platformja/architektúrája van az aktuális grafikonon ebben vagy abban előrébb mint a hőn utált konkurencia terméke
Enszuke: Találó példát írtál a saját gondolatmenetedre!
-
Zeratul
addikt
Ép azért fogyasztott annyit prescott mert idle-ben is tekert a mag mint a hülye.
Amdből meg a K7 és az első K8 alapú sempron nem támogatta a c2t és a CnQt.
A prescott meg semmilyen energiatakarékos funkciót nem támogatott és melegedett is mint az állat, főleg ha az ember kilőtte a thermal throttlingot mert teljesítményt is akart.
-
Oliverda
félisten
Nem tudom hogy hogy került ide a 9600GT... de már látom hogy az lesz a következő hülyeséged hogy a 9600GT kevesebbet fogyaszt mint egy S3 Trio.
"- netezés, divxes filmnézés, zenehallgatás alatt kb 70-75 watt
- 720p-s h264 filmek csak cput használva kb 85-90 watt
- 1080p-s mov quicktime trailer csak cput használva kb 105 watt (dxva-val 95 watt és folyamatosabb is a kép)
- Játék közben max 180-190 watt"Akkor most szépen add hozzá a Prohardver eredményeihez ezeket az értékeket terheléstől függően, meg számítsd bele azt is hogy a kolléga és a Prohardver más, eltérő hatékonyságú tápegységgel és mérőeszközzel mért. Nekem nincs több mondanivalóm, további kellemes önámítást. Csak lehetőleg másokat ne vezess félre ha nem muszáj.
-
Khaal
őstag
Ha lesz időm, kiszedem a 3870-est és megnézem mennyit eszik a gép csak IGP-vel. A 18 watt az szerintem tuti nem valós, vagy az valami spéci darab volt.
VGA terén ahogy néztem 9600GT ami idleben kevesebbet eszik mint a 3870 (load alatt viszont többet), viszont 9600GT-ből vagy gagyik, vagy nagyon drágák / beszerezhetetlenek a passzív hűtésűek. 4670 lenne a jó fogyasztást nézve, de néha már a 3870-et is kevésnek találom sebességre, 4670 meg ugye még lasabb. Ati 48xx és nvidia GTX széria meg már mind nagy áramzabáló, majd talán az új Ati kártyák tényleg kisebb fogyasztással tudnak hozni a 3870-nál nagyobb teljesítményt.
-
Zeratul
addikt
Mikor a prescott kijött a K8 jó ha felét fogyasztotta és még agyon is verte teljesítményben, nem beszélve arról hogy prescott nem ismerte az EIST-t csak majd a cedarmill, a K8nak meg alapból ott volt a CnQ és a C2 state. Power managementben az intel a Core2ig nagyon szarul állt.
-
törölt tag
"akosf: szép-szép az atom-ion páros, de azért messze van a játék közbeni teljesítménye egy 2.5ghz-es X2-es proci és egy HD3870 párosának a tudásától.
Ha nem játszanék, akkor valószínűleg még mindig a régi 2.4ghz-es Northwoodom használnám a visszavett órajelű gef6200-esemmel."Ha a játék közbeni fogyasztás a lényeges számodra, akkor inkább a videokártyák fogyasztását lenne érdemesebb nézegetned, nem a processzorokét...
De a processzorok terén érdemes lehet még kipróbálni egy Yonah vagy Merom-L magos processzort, hozzávaló alaplappal. Nekem több ilyen gépem is van, 25-40 Watt körül esznek (én csak alaplapi videokártyát használok). Mobil processzorhoz 2500 forint körül hozzá lehet jutni, az alaplap sajnos ennek többszöröse, mert többnyire csak e-bay-en lehet kapni és 50 dollár alatt nem nagyon adják... de szerintem ez még mindig megfontolandó.
-
Khaal
őstag
Melyik az az intel lap + cpu páros ami netezés közben 30-35 wattot fogyaszt (mert a 3870 kb 40 watt 2D-ben)?
Engem igazából a procival dekódolt 1080p nem érdekel (azért mértem le mert kérdezted), csak divx-et meg 720-as felbontású cuccokat szoktam nézni a monitorom felbontása miatt, az meg kb 10 wattot jelent pluszba az idlehez képest. Játék alatt (tehát full terhelés) gondolom az intel se eszik kevesebbet, legalábbis én még nem láttam olyan tesztet, ahol az jött volna ki.akosf: szép-szép az atom-ion páros, de azért messze van a játék közbeni teljesítménye egy 2.5ghz-es X2-es proci és egy HD3870 párosának a tudásától.
Ha nem játszanék, akkor valószínűleg még mindig a régi 2.4ghz-es Northwoodom használnám a visszavett órajelű gef6200-esemmel. -
törölt tag
"Komolyan mondod, hogy van olyan intel cpu - lap páros, hogy ha arra cserélnék, felét vagy harmadát fogyasztaná a gépem? Mert ha ez igaz akkor én lehet tényleg kicserélném az alaplapot-procit (annak idején kisebb fogyasztása miatt vettem AMD-t)."
Ez esetben ezt érdemes lesz megnézned: Intel ATOM + Nvidia ION
-
Bermi
aktív tag
éredekes a jelenlegi %-ok aránya:
AMD cpu: 40,5%
Intel cpu: 52,8 %
nem tudom: 6,7%
jó lenne, ha ez nem csak itt lenne
de azért jó, mert ez is egy piackutatás, majd kinyomjuk valami tesztoldlra, mármint nem ide
mondanom se kell mit nyomtam
-
Khaal
őstag
Nekem egy noname kb 3 ezer forintért vett fogyasztásmérőm van, amit mértem teljes gép fogyasztására:
- netezés, divxes filmnézés, zenehallgatás alatt kb 70-75 watt
- 720p-s h264 filmek csak cput használva kb 85-90 watt
- 1080p-s mov quicktime trailer csak cput használva kb 105 watt (dxva-val 95 watt és folyamatosabb is a kép)
- Játék közben max 180-190 wattEz egy 780G-s lap, 4850E cpu, HD3870 vga, 2x1gb ram, 1db hdd.
Komolyan mondod, hogy van olyan intel cpu - lap páros, hogy ha arra cserélnék, felét vagy harmadát fogyasztaná a gépem? Mert ha ez igaz akkor én lehet tényleg kicserélném az alaplapot-procit (annak idején kisebb fogyasztása miatt vettem AMD-t).
-
törölt tag
"En tobb fele fogyasztasmerobol valasztottam ki a legjobbat. A tesztelok nagy resze vesz 1-et, es hasznalja. Nagyon durva kulonbsegek vannak. Pl a 40W-os monitoromat egy draga, markas muszer 17W-nak meri, de egy olcso gagyi jo erteket mutat."
Ha a műszered bizonyíthatóan a műszaki adatlapon megadott tűréshatáron kívüli pontossággal mér, akkor vidd vissza és cseréltesd ki. Egyébként van egy olcsó, jó teszt amivel az otthoni fogyasztásmérők egyszerűen ellenőrizhetők. A hagyományos izzók fogyasztása alig 2-3%-kal tér el a névleges értéküktől. Csak rá kell dugni egyet...
-
csiga8
senior tag
AMD kontra Intel.... Hmmm
Legalább akkora oktalan veszekedésket ( sajnos) idéz elő, mint az Nvida VS ATI
Hol az egyiknek, hol a másiknak sikerül valami jobban. Kár, hogy nincs több versenyképes gyártó és termékeik.
Kíváncsi lennék, miket írnának akkor, ha mondjuk akkora választék lenne processzor gyártók szempontjából, mint az autópiacon...
Mosolyogva tapasztalom, hogy a sok "reklámtesztet" olvasó, ill azokat tévesen értelmezők tábora hogyan vélekedik.
( A kevésbé hozzáértő, egyszerű felhasználókra gondolok ) Olvastam, hogy.... mondták, hogy....
Sőt sok esetben még a bolti eladók is így, eszerint vélekednek.Egyszer már leírtam, de ismét elmondom, hogy a kommentezés nem a teszt része. Az a reklámé....
Az már a vásárlást befolyásoló tényező.Sokan közületek sokkal jobban tudjátok az informatika témáit, valamint a hardverek működéseit.
Én meg viszont találkozom a "nép" nagyon széles rétegeivel, véleményével.pl:
Kollegám dicsekedett, hogy új gépet ( játékra ) raktak neki össze. A gépet összerakó "értett" hozzá, és azt mondta, hogy az Intel sokkal jobb, ill. az Nvidia kártyán nem akadnak a játékok.
Erre nem tudok mit mondani. Ez is a reklámtesztek hatása.....Én is kíváncsi lettem és lefuttattunk egy 3DMark 06-ot az ő gépén is, meg az enyémen is.
Ledöbbentem. Az ő konfigja majd 140.000 Ft-t kóstál ( Asus P5Q, E8400, Nvidia 9800 GTX, 2*2 Gb kingston) és közel sem annyival jobb, mint az én 90.000 Ft-os gépem ( Gigabyte GA-MA-770-UD3, 6000+, ATi 4830, 2*2 Gb OCZ ) .
Az ő eredménye 13.030 pont, az enyém 11.070. Igaz nekem 3100 Mhz helyett 3320-on jár, az ő procija alapon van, de nem is fogja húzni, mert akkor "elromlik".És a konklúzió: Ugyanazok a játékok elmennek mindkettőn, ugyanazok a hétköznapi alkalmazások egyforma gyorsak. Semmi különbséget nem veszünk észre. Egyikünk se ( ahogy általában a nagy többség) futtat speciális programokat.
És 2-3 év múlva mindketten kidobjuk..Annyit még megkoztáztatnék, hogy az Atin mintha szebb lenne a kép, de mondjuk ez nagyon hazabeszélős, szubjektív. Én így látom.
-
Oliverda
félisten
Tessék itt egy másik: [link]
P4 540 = 3.2GHz Prescott (90nm)
Milyen munka közbeni?? Komolyan egy videólejátszásból sikerült levonnod a konklúziódat ami már kapásból nem mérvadó ha eltérő a kódek verziója, a VGA és a drivere, a hangkárya és drivere, illetve a lejátszóprogram?
"Mitol hitelesebb egy interneten megjelent teszt, mint amit en csinaltam itthon?"
Talán attól hogy normális műszerrel és alapos felkészültséggel végzik a méréseket...
-
Xero
nagyúr
A szavazás diszkriminatív!
Nem tudtam PowerPC-t kattintatniEgyébként bekattintottam a laptopot :p Intel powa :p
-
törölt tag
CrossFire™ Xpress 3200 (for Intel) - Specifications ( az AMD/ATI oldaláról )
-
válasz
bakosgabor57 #127 üzenetére
de az amd tovább kitart mint a bablevesed
-
bakosgabor57
őstag
válasz
westcoastog #125 üzenetére
Nekem meg mindig a csülkös-bableves felé.
Az is viszonylag olcsó,mint AMD,és én a pénztárcámból fizetek,nem a szívemből.Egy dolog a teljesítmény,másik az ár,harmadik a szív.
negyedik a ferencváros -
westcoastog
veterán
válasz
bakosgabor57 #95 üzenetére
én nem
Amd felé húz a szívem
-
Muton
addikt
Intel CPU & AMD chipset << legjobb
-
törölt tag
[OFF]Legyen olyan szavazás, hogy:
Kinek a hozzászólásait szereted olvasni?
Oliverda + többiek
Oliverda + Oliverda
Többiek + többiek???
Én tuti a középsőre szavaznék!
Vazze Oliverda, nem vagy semmi. Jó sok hsz-t nyomattál már ebbe a totyikba.(ne vedd sértésnek, nem annak szántam!)[/OFF] Nagyjából átolvastam a hsz-ket, és arra jutottam, hogy mindenki azt használ amit akar, felesleges ezen vitázni. Egykor az AMD király volt, lehet hogy király is lesz majd a későbbiekben, de perpill az i7 mindent aláz. Árban szintén. Ez van. Ha nekem gamere kéne PC, és nem lehetne high/high-end PC-m, szerintem X3-at vennék GTS 250-el...
Én kb. leszarom hogy AMD van a gépben, vagy Intel, egyikel sincs bajom, megmondom őszintén... -
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #95 üzenetére
Ezennel megkérem házigazdáinkat,alakalomadtán tegyék fel szavazásra a # 95-beli kérdést.
-
zoltanz
nagyúr
VIA -ra már nem is lehet szavazni, pedig az is megért szebb napokat is.
Lehet majd benevezek egy netbook -ra hamarosan VIA-NVIDA elég tuti lesz.
-
P00By
nagyúr
Imádom a szavazást
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
VaniliásRönk #100 üzenetére
Most egy E0-ás, HT-s, 3GHz-es Prescott-ról írok (és általában erről gépezek, mert az öcsém lefoglalja magának a jobb gépet
- lásd adatlapom) és everest szerint 45C fok a proci. Nyáron, dögmelegben, 100% terhelés alatt nem ritka a 80 fok sem. De ez már extrém eset. Játékok alatt úgy 65-re 68-ra ha felmegy. De hát a gyári hűtés, nem tudom, hogy szabályozza-e a fordulatot, mert mindig fullon (2700rpm) teker
. És nem veszi vissza üresjáratban a szorzót (egyébként everest szerint is két választás lenne: 14x vagy 15x) ez még nem tud ilyen kunsztokat
.
mod: fú de sok hsz. született amíg ezt írtam -
Oliverda
félisten
Én mutattam egyet aminek még mindig jóval nagyobb hitele van mint a halandzsáidnak. Nyilván véletlenül és persze teljesesen alaptalanul terjedt el a felhasználók körében az hogy a Prescott egy "kazán".
"Ha sokat hasznalod a gepedet, Te fizetsz evente 5-10k-val tobb villanyszamlat."
-
bakosgabor57
őstag
válasz
VaniliásRönk #110 üzenetére
Hát...ja.Már akkor leszereltem a rdiátorokat
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #108 üzenetére
Ez baromira megnyugtató, gondolom 24/7 letöltőgép is egyben.
-
Sanyix
őstag
"Pl h264 1080p lejatszas kozben 2-3x annyit fogyaszt egy 45W-os amd proci, mint egy 65W-os intel."
ez már logikailag is baromság, hiszen a 45-os amd tdp a maximális lehetséges fogyasztási osztályt jelenti, az intel 65w os osztálya meg a szerintük átlagos fogyasztást. Tehát az a 65w tuti több mint 65w, viszont a 45w az semmi képpen se lehet több mint 45, sőt nagy valószínűséggel kevesebb.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
VaniliásRönk #100 üzenetére
Ezt így igaz.Fiam 3 éves P4 520-as Prescottja(@3200MHz) nem használja,és tényleg idle 50°C(viszont gyári hűtővel load sem megy 65°C fölé),és piszok drága volt.A gyerek rulez
-
Sanyix
őstag
nekem az utolsó inteles fő gépem egy pentium 120-as volt
aztán jött a 750-es duron, 1200-as duron pár hétig, majd a 2500+-os thoroughbred-b sempron @ 3200+ nforce2-vel, majd a mostani 4400+-os brisbane x2, amd770-el. Közbe még egy havertól olcsón vett 1200 celeroncs(apámnak netezős gép) is van, amit a haver kb akkor vett mikor én a 750-es duront, ette is a kefét hogy a olcsóbban legalább olyan, de talán jobb procim is volt
Azért amd-t, mert ár/teljesítményban mindig a legjobb, és mert minőségi cucc, soha nem volt bajom amd által gyártott részegységgel, pedig volt már 4 amd procim, 2 ati/amd videokártyám, és 1 amd chipsetem (amiben meg az a jó, hogy mindent tud mindegyik, csak pciex 16x-ok számában van különbség, meg integrált videochipben, teljesítményben semmi).
-
Silenzio
addikt
válasz
VaniliásRönk #77 üzenetére
Melyik része a hülyeség? Hogy nem megy a gépem, hogy kétesélyes 770-es lapokban vagy hogy a 790-től számít a Dragon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hardverújdonságok és érdekességek bemutatása mellett az ősi kérdésre keressük a választ: Intel vagy AMD?
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest