Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

apatyas
Korrektor
válasz

Oliverda

üzenetére
						A tuningos résznél a HT - L3 részre 2600MHz órajelet lőttetek be, ennek volt hatása esetleg a játékok teljesítményére? (OFF)csak egy tipp a pici express mellé(/OFF) Mert amennyire hallottam, szeretik az L3-at, bár min fps-re talán inkább a méret növelése lehet gyógyír.
Jah. benéztem. azt hittem ugyanazon ment a kettő. - 

MPowerPH
félisten
válasz

Oliverda

üzenetére
						"A Radeon HD 7970 GHz Editionnel párosítva, játékok alatt most sem láttunk különösebb meglepetést."
Én ezen akadtam fent. Olyan, mintha minden egyes processzor tesztben csak ctrl+c, ctrl+v lenne ez a fejezet. Pedig itt ütközik ki az AMD cpu-k egyik fő gyengesége.
A miértjére vagyok kíváncsi. Én nem tudom, valszeg Te le tudnád írni, mivel rajtad kívül kevés ember van ennyire otthon ezen témában. És ezt vártam volna a cikkben is egyébként.
Ebből a tesztsorból(1-2) is jól látszik, kár hogy csak átlag FPS. Itt is a minimum lenne érdekes.
 - 

MPowerPH
félisten
válasz

Oliverda

üzenetére
						Azt, hogy az AMD procik még magasabb, mindenki által használt felbontáson és grafikai beállításokkal is jelentősen visszafogják a vga-t. VGA teszteknél érdekes módon mindig a min fps-en van a nagy hangsúly, Nálatok is. Nem véletlenül lettek kitalálva ezek a hasznos grafikonok. Ott is mindig azon ment a vita a gyártók összehasonlításánál, hogy hiába jobb átlag FPS-ben, míg a minimum néha kínos módon leesik.
Dehogynem. Crysisban pl. beesett 25 alá, ami már nem folyamatos képet eredményez, és zavaró. Grid 2 alatt pedig megnézném ugyan ezt 1440p-ben, vagy több monitoros felállásban is. Ott már kínos lenne a hiányzó min. fps.
Skyrim, csak átlag fps.
Ha feltolsz valami high graf modot, vagy csak a felbontást feljebb veszed, már játszhatatlan a játék az AMD alatt, míg ugyan azon VGA-val az Intel cpuval vígan a játszható értéken belül marad. Itt 25FPS... Az mekkora downgrade egy vga-nál? Veszel egy 7970-et, ami úgy teljesít AMD procival, mint pl. egy GTX660 Intel cpu -val. Szerintem ez elég nagy probléma.
 - 

Speed®
titán
Azt nem kétlem, hogy TDP kereten belül maradva nem lesz gond, az csúnya fiasko lenne, de ugye látható, minimális emeléssel mekkora ugrás lett az étvágyban..és az is közismert, hogy a gyártók előszeretel feszelik agyon az automata tuningos opciókkal a procikat..namost képzeld el 1.6V felett mi történik..
 - 

mghltm
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
 - Linux kezdőknek
 - Whisky topik
 - Autós topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Apple iPhone 15 - a bevált módszer
 - Gumi és felni topik
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - További aktív témák...

- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
 - Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő