Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Melyik tápegységet vegyem?
 - Milyen videókártyát?
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Steam Deck
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - TCL LCD és LED TV-k
 - E-book olvasók
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
Egész életemben (XT óta) végigmentem Intel-AMD soron felváltva, most épp Intelem van, anyámnak és hugomnak rendre 1-1 AM3-as Phenom2-est raktam össze, feleslegesnek tartottam az i3-i5-öt.. néztem, mire jó ez a mostani szörnyeteg a cikkben - hát télen nem fázunk mellette, na.
 De ár-értékben tényleg kuka 
 , ph aprón összesumákol az ember hipphopp egy 4770K-t és nemhogy gyári órajelen elpicsa, de még húzhat is rajta. Sajnálom a zöldeket, igazából nem értem, mit feszülnek még, menni kell mobil fronton + az ATI-ba tolni a lóvét, nem hülyeségbe..Jó étvágyat az ebédhez.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
 - Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De ár-értékben tényleg kuka 
 , ph aprón összesumákol az ember hipphopp egy 4770K-t és nemhogy gyári órajelen elpicsa, de még húzhat is rajta. Sajnálom a zöldeket, igazából nem értem, mit feszülnek még, menni kell mobil fronton + az ATI-ba tolni a lóvét, nem hülyeségbe..