- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
"Arrol van statisztikat mennyi valoban gondolja ezt, es mennyi csak mondja ezt mas erdekbol?"
Ohh elobb menjunk sorba, tehat? Statisztika?
"hogy ki mindenkire akarjak rakenyszeriteni mindossze gazdasagi erdekbol" - Reggie0"es mennyi csak mondja ezt mas erdekbol?"
Mi lenne az a mas erdek? Mindenki szamara elerheto a dokumentacio, hogy mire van a TPM/Pluton. Ez egy biztonsagi megoldas. Nem kell? Ne vegyel olyan CPU-t.
Az ipar mar beallt moge."Kb. ugyanez."
Nem ugyanaz. Te allitasz es feltetelezel mas szandekot es hozod a szubjektiv hipotezised, hogy ez valojaban sokan nem akarjak am. Akkor ez megmarad szubjektiv fotel hsz-nek, vagy lesz ra forras alatamasztani?"A defendernek semmi kozvetlen koze sincs a TPM-hez vagy a Secure Boot-hoz."
A pelda szempontjabol relevans, "Mert gyakorlati haszna nincsen pl. home juzereknel" szerinted. Nem azt irtam, hogy barmi koze lenne hozza, a parhuzam miatt irtam."Szerintem nem is erted igazan, kulonben nem a Defendert emlegetned, ami elegge egy kulonallo dolog."
Nem azt irtam, hogy barmi koze lenne hozza, a parhuzam miatt irtam, lasd fentebb."secure bootloader": Secure Boot is a valuable security feature that can help to protect your system from malware. By only allowing signed software to run, you can ensure that the software you are running is from a trusted source and has not been tampered with."
Linus Torvalds miert akarna errol a fontos biztonsagi feature-rol lemondani?
Az atlag user miert tenne?
Amugy is kikapcsolhato, nem ertem mi a gond."MS Surfacen talan meg maig nem lehet bebootolni linuxot."
A r/SurfaceLinux sub nem ert veled egyet."Jo pelda, hogy PS-en letiltottak utolag, Sony-nak meg karteritest is kellett fizetnie. Jo reggelt, ezek a gyartok ilyenek"
Az atlag user miert akarna egy dedikalt jatek konzol dedikalt szoftveret alkalmatlanna tenni egy nem tamogatott OS-al?
Vagy ez ilyen egyeni szabadsagharcos dolog, hogy Janika PS4-et akar befogni Linux disztronak, a sima laptop/PC neki tul gaz?
A PS a Sony altal fejlesztett hardver, ami a neked licenszelt PS szoftvert futtatja nativan.
Nincs ra mas tamogatas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux Mint
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gigabyte G5 KD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad P1 Gen1 15.6" FHD IPS i7-8850H P2000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7540 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 32GB 512GB NVMe gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3349
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest