Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• fatpingvin

addikt

válasz Reggie0 #60 üzenetére

nem a biztonsággal van baj, hanem az hogy a júzer kezéből a kontroll kivételét elnevezték biztonságnak, ezt pedig sokan benyalták. ahogy itt is láthattuk.

egészen félelmetes látni hogy ehhez vannak emberek akik tapsolnak. nem arról van szó hogy nem érteném hogy ez céges környezetben miért lehet kívánatos, hanem arról hogy lassan eljutunk oda hogy a piacon konkrétan nincsen alternatíva.

nem működik az az érv hogy vegyél olyat ami ezt engedi, mert gyakorlatilag lehetetlen.
    vagy azért mert a termékkategóriában konkrétan nem létezik ilyen (lásd LTE modemek, amire van is normálisan auditálható, a szabványokkal teljesen kompatibilis firmware, annak is igyekeznek tiltani a használatát) vagy ha létezik is, gyakorlatilag az egyszeri felhasználónak megfizethetetlen (pl a RaptorCS desktop hardverei, amik nagyon jó hogy vannak, és abszolút értem is hogy miért kerülnek ennyibe, de max nyugat-európai vagy skandináv pénztárcából lehet előhúzni az összeget ha személyes használatra akarod és nem befektetésként)

a konzumer piacot elöntötte teljesen ez a mocsok, ami a leginkább aggasztó az az hogy mennyire sikerült ezt a júzerek kevésbé tudatos többségének fejében olyan szinten normalizálni, hogy egyrészt végig se gondolják, ha előkerül, másrészt amit itt is láttunk, ha valaki egyáltalán fel meri vetni hogy ez nem lesz így oké, az hülye.

egyenes út ez egy vadkapitalista cyber-disztópiához. én értem hogy erre van igény, de engem ha lehet hagyjanak ki belőle. ha nem lehet, akkor is hagyjanak ki belőle, nem fogok kussban belenyugodni.

Új hozzászólás Aktív témák