- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
-
revolver
aktív tag
-
Dyingsoul
veterán
Hihetetlen, hogy egy ilyen hírben minden sz@rról szó van, kivéve a legfontosabbat: az üzemidő. Oké, hogy nem teszt, de ezeknek a termékeknek ez az egyik legfontosabb paraméterük.
-
arnyekxxx
veterán
Érdekes a Cloud böngésző támogatás. Elméletileg jelentősen növeli a megjelenítés sebességét, és csökkenti az akkumulátor terhelését, hogy a valódi lap helyett csak annak a látszati képét kapja meg az eszköz, és nem kell számolnia a megjelenítést.
ez miben különbözik a minden létező platformon elérhető Opera Mini-től vagy a UCBrowser -től?
-
Raucher
tag
Én is gondolkodóba estem.
A 199/249 EUR megfizethető.
Érdekes a Cloud böngésző támogatás. Elméletileg jelentősen növeli a megjelenítés sebességét, és csökkenti az akkumulátor terhelését, hogy a valódi lap helyett csak annak a látszati képét kapja meg az eszköz, és nem kell számolnia a megjelenítést.
Az árában benne van egy 30 napos Video on Demand szolgáltatás próba. (Bár ez nem feltétlenül csábító.)
(Ami csábítóbb, a megvásárolt tartalmakat más eszközről is igénybe lehet venni.) -
aram01
nagyúr
kezdenek jó árba lenni,gondolom a reklám részt meglehet oldani valahogy
-
Balinov
titán
-
tjb007
nagyúr
Egyszerű a dolog.
Ha egy teljes értékű Androidra (és folyamatos frissítésre) vágysz akkor Nexus 7, ha pedig igénybe szoktad venni az Amazon szolgáltatásait (könyvvásárlás, zenevásárlás, filmvásárlás/kölcsönzés) akkor Fire HD.
A Fire HD mellett az árán kívül még egy dolog szólvat, a HDMI mert az a Nexus 7 -esen nincs.
Ha nem gond, hogy buherálni akkor érdemesebb lehet a Fire HD -t választani, 50 eurót tudsz vele spórolni.(#18) McSpy
Kétmagos.
-
Lehet hogy nem olvastam jól el,de 2 vagy 4 magos a proci
-
DemonDani
addikt
ha elvolvasod meg is kapod a választ, leirtam, elég 1,2ghz x 2 meg közepes, de 16gb tarhely, vagy kell a tegra3 és akár a 8gbot is vállalod érte.
szvsz a balansz a Fire HD mellett szól. A Tegra előnye a gameknél jönne ki (hiába h nem izmos a gpu az nvidia hatalmas összegeket öl a fejlesztőibe) de a mai gamek az 1gbot verik, namost a 8gb tárkapacitás se 8gb hanem még kevesebb, így hiába tudnál gamelni 4-5 game magában is beteriti a N7-et
-
Balinov
titán
-
vlevi
nagyúr
"Elfogadnék egyet a 8.9"-osból! "
Nem hangzik rosszul, a kijelzője ( 1920x1200 pixeles IPS panel ) kifejezetten ígéretes.
De a 300 dollár=300 euró= saccperkábé 90 ezer forint már nem annyira tetszik.
Az viszont tagadhatlan, hogy ekkora méretben, ilyen felbontásban sokkal jobban olvashatóak a dolgok, mint 10" méretben, 1024x768-ban (ez volt az iPad 1és2), és ez a mostani átlag kínai tablet felhozatal, de a többi is alig jobb.Maradjunk annyiban, hogy én is megnézném milyen. És ha a Meidamarktban elfogadható áron, elfogadható hitelkonstrukcióban (azaz 0%) le lehet nyúlni egyet, akkor talán...
-
DemonDani
addikt
pl. mint mas tablet (pl N7)
nincs itt semmi Pl. csak a Nexus 7 ami vetélytársa. És kétlem hogy flemet inditanal azzal h van egyetlen egy gép, aminek talán (!) jobb az ár/értéke... szvsz vicc
Kétlem hogy bármiben is levonna a Fire HD érdeméből. Amúgy meg köszönném én szépen, elfogadnám azt az OAMP4460-at is
és akkor lenne 16gb hely cserébe
-
Balinov
titán
nem akarok flemet inditani, csak szeretnem ha valaki elmagyarazna, hogy miert jobb ez pl. mint mas tablet (pl N7)? Az tiszta sor, Amazon a szolgaltatasokon akar penzt keresni, de mivel nyujt ez tobbet, mintha egy "generic" tabletre egy Kindle ill. Amazon-appot feltelepit az ember?
-
Déta
tag
160 dollár egy tablettáért azért sokkal reálisabb ár...
-
hEngi
tag
Touchos DX be ne is reménykedjek?
-
tjb007
nagyúr
Némi kiegészítő információ.
Az LTE változat úgy fog működni, hogy évi 50 dollárt cserébe havi 250MB adatforgalom fog járni (plusz 20GB felhő tárhely és egyszeri 10 dollár Appstore -ban elkölthető kredit), akinek ez kevés annak lehetősége lesz 3 és 5GB -os csomag előfizetésére is.
A 4G szolgáltatást az AT&T fogja biztosítani.
Aki esetleg azon gondolkodik, hogy LTE -s változatot rendel (aminek a piacra kerülése szintén november 20körül várható) az inkább ne tegye mivel itthon (és egész Európában sem) az LTE nem fog működni.Némi jó hír, hogy lesz Európai forgalmazás azokban az országokban ahol jelen van az Amazon (Németország, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország, Olaszország), szóval akinek ezek közül valamelyik megtetszett (8.9 -es nem lesz!) könnyebb dolga lesz beszerzés ügyben. Az európai árak itt olvashatóak: [link]
-
.mf
veterán
"valamint továbbra is a nem túl gyors TI OMAP 4430 SoC található a középpontban"
Nem túl gyors? Szerintem viszont az se kutya. 2 db C-A9 mag, 2 db 32-bites memória-csatorna, SGX540. A teljes OMAP 4-es családban ugyanez a proci van.
-
Tigerclaw
nagyúr
Jól eltalált modellek. Az Amazon komolyan veszi a dolgokat. A HD-s modellekre 4.0-ás android kerül, és már van front side kamera is. Az árazásra se lehet panasz. Az Applenél szerintem már össze is ült a vésztanács, hogy milyen szabadalom miatt perelhetik be az Amazont. A lekerekített téglalap persze visz mindent.
-
Telegdy
aktív tag
Na most már csak az Apple 7" körüli alternatívájára leszek kiváncsi... Már ha lesz
-
törölt tag
"ezért a reklám jelen esetben a zárolt állapotú képernyőn (lock screen) jelenik meg, vagyis szintén nem okoz különösebb kellemetlenséget, és ha emiatt olcsóbbak az eszközök, akkor sok ellenvetés nem lehet."
De van. A TV-ben sem nézem a reklámokat, azonnal némítom - újabban pedig késleltetéssel nézem, amit nézek, és simán átlapozom... nem vagyok egy lelkiismeretes fogyasztó -, egy táblagépen végképp nem akarom látni fajtársaim észvesztő produktumait.
-
Prof01
veterán
Elfogadnék egyet a 8.9"-osból!
-
Bopez
tag
Jól fest, jól hangzik, várjuk hogy legyen belőle piacon végre...
Meg a sebesség azért kérdéses használat közben is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest