Hirdetés
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Ez oké, csak erre semmilyen forrás nincs, illetve semmit nem mond el a globális számokról.
Azt nézték mennyit hoz létre? Vagy hányan találnak más munkát a MI segítségével/használatával?"Leírtam, hogy az az állítás, amit mellétettél 'konkrét' adatként miért nem az (hanem csak egy állítás)."
A globális számokban benne van mindenki, az is akit a MI miatt rúgtak ki, aki MI miatt talált állást, aki MI miatt máshol vagy nem helyezkedett el.
Ezért releváns az adat, mert nem jön ki az az apokaliptikus narrativa, amit te hiszel." Direkt említettem, hogy elég megnézni, hogy hány olyan munkahely van, aminél leépítenek az MI miatt, és azt megnézni, hogy mennyi új lesz miatta."
Én megnézném, de forrást nem kaptunk azóta se, csak hasraütést."eddig nem történt más, most sem fog'."
Csak ugye ezt senki nem mondta, csupán azt, hogy hasraütve jósolni és kinyilatkoztatni dolgokat bármilyen alátámasztás nélkül, értelmetlen.Én épp emellett érveltem, hogy a munka világa dinamikus, folyamatosan változó, amióta létezik. Voltak eddig is nagy változások, aztán mégis egyre többen találtak munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Meta Quest 3 128GB eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi