Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Busterftw

nagyúr

válasz Joci10 #130 üzenetére

Ez oké, csak erre semmilyen forrás nincs, illetve semmit nem mond el a globális számokról.
    Azt nézték mennyit hoz létre? Vagy hányan találnak más munkát a MI segítségével/használatával?

"Leírtam, hogy az az állítás, amit mellétettél 'konkrét' adatként miért nem az (hanem csak egy állítás)."
    A globális számokban benne van mindenki, az is akit a MI miatt rúgtak ki, aki MI miatt talált állást, aki MI miatt máshol vagy nem helyezkedett el.
    Ezért releváns az adat, mert nem jön ki az az apokaliptikus narrativa, amit te hiszel.

" Direkt említettem, hogy elég megnézni, hogy hány olyan munkahely van, aminél leépítenek az MI miatt, és azt megnézni, hogy mennyi új lesz miatta."
    Én megnézném, de forrást nem kaptunk azóta se, csak hasraütést.

"eddig nem történt más, most sem fog'."
    Csak ugye ezt senki nem mondta, csupán azt, hogy hasraütve jósolni és kinyilatkoztatni dolgokat bármilyen alátámasztás nélkül, értelmetlen.

Én épp emellett érveltem, hogy a munka világa dinamikus, folyamatosan változó, amióta létezik. Voltak eddig is nagy változások, aztán mégis egyre többen találtak munkát.

Új hozzászólás Aktív témák