Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutykurutty7
aktív tag
Az enyém már nem működik (az elejétől kezdve akkuhibás volt), éppen rendeltem volna egy akkut az AliExpressről, hogy kicseréljem, amikor teljesen elromlott, semmire sem reagált. Így inkább vettem egy GTR 3 Pro-t.
Ha hozzád hasonló helyzetben lennék, én megpróbálnám az akkumulátor saját kezűleg kicserélni. De előtte még lehet, hogy érdemes lenne lecsavarozni az óra hátulját és megmozgatni az akku kábelét és csatlakozóját finoman, hátha ott gyengült el valami csatlakozás. Nyilván az ilyen "beavatkozásoknak" megvan az a lehetséges kimenete, hogy ha összerakod az órát, rosszabb lesz a helyzet, mint előtte.
-
z0d1@Ku$
senior tag
Hát én már erősen gondolkozom egy típuscserén. Én is elégedett vagyok vele, de valahogy mégsem hozza azt a szintet amit kellene, mióta telefont cseréltem. Hol értesít, hol nem, hol rezeg, hol nem, de ez valószínűleg valamilyen kompatibilitási hiba lesz inkább, az előző mobilommal teljesen jól működött. De amúgy havi 1x töltöm, ugyanolyan felhasználás mellett mint a tied.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest