- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
Hali!
Egész jó lett ez a kis bemutató, és mivel úgy látom közel vagy a "tűzhöz" kérlek segíts a barátom problémájának megoldásában.
A tényállást már felvázoltam az alaplap fórumában, és ott amennyire tudtak, segítettek is. Azonban a megoldáshoz mégse jutottunk el: a problémák ugyanúgy megmaradtak. És lehetséges, hogy a bűnös a tesztben szereplő alaplap (de sajnos nem egyértelműen tudjuk beazonosítani a fagyások okozóját). A gondok leírását itt kezdtem el vázolni.
A gép teljesen új, a konfig itt van leírva (3x750GB Samsung HD753LJ winchester van a rendszerben raid-be kötve.
És a probléma XP op. rendszer mellett váratlan fagyások, minimális terhelések (netezés, asztal bámulása stb.) közben,rendszertelen időközönként. Ha valami orvoslást végzünk a rendszeren az néhány napig megoldást ad a problémára, de aztán váratlanul újra kezdi a napi 2-3 vagy több fagyást.
A gépre nincs semmilyen szemét feltelepítve! Minden driver a legfrissebb, még office sincs fenn. Majdnem teljesen szűz a rendszer.
Már volt néhány hozzászólás a témához, ezeket a lap topikjában a nevem alatt ill. az ahhoz fűzött válaszokban végig tudod követni (nem volt sok.
Ha van valami ötleted, vagy a kapcsolatodon keresztül a Gigabyte-os ismerősök tudnának segíteni azt nagyon megköszönném (pont én voltam, aki áttérítette őt az Inteltől az AMD táborába, és most égek mint a Reistag az instabil rendszer miatt...)
Előre is big THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest