Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JohnR

aktív tag

Hali!
    Egész jó lett ez a kis bemutató, és mivel úgy látom közel vagy a "tűzhöz" kérlek segíts a barátom problémájának megoldásában.
    A tényállást már felvázoltam az alaplap fórumában, és ott amennyire tudtak, segítettek is. Azonban a megoldáshoz mégse jutottunk el: a problémák ugyanúgy megmaradtak. És lehetséges, hogy a bűnös a tesztben szereplő alaplap (de sajnos nem egyértelműen tudjuk beazonosítani a fagyások okozóját). A gondok leírását itt kezdtem el vázolni.
    A gép teljesen új, a konfig itt van leírva (3x750GB Samsung HD753LJ winchester van a rendszerben raid-be kötve.
    És a probléma XP op. rendszer mellett váratlan fagyások, minimális terhelések (netezés, asztal bámulása stb.) közben,rendszertelen időközönként. Ha valami orvoslást végzünk a rendszeren az néhány napig megoldást ad a problémára, de aztán váratlanul újra kezdi a napi 2-3 vagy több fagyást.
    A gépre nincs semmilyen szemét feltelepítve! Minden driver a legfrissebb, még office sincs fenn. Majdnem teljesen szűz a rendszer.
    Már volt néhány hozzászólás a témához, ezeket a lap topikjában a nevem alatt ill. az ahhoz fűzött válaszokban végig tudod követni (nem volt sok :).
    Ha van valami ötleted, vagy a kapcsolatodon keresztül a Gigabyte-os ismerősök tudnának segíteni azt nagyon megköszönném (pont én voltam, aki áttérítette őt az Inteltől az AMD táborába, és most égek mint a Reistag az instabil rendszer miatt...)
    Előre is big THX!

Új hozzászólás Aktív témák