Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesen fenntartásokkal kell kezelni minden ilyen dolgot, de azért nagyon jól látható, hogy Intel változik Gelsinger vezetésével és kezd magára találni.
Külön kiemeltem, hogy az Applet nem érinti, őket nem fogja TSMC elengedni, de AMD és Nvidia kénytelen lesz több terméknél lemondani a TSMC drága 3 nm gyártásáról, például a belépő és középkategóriás szintű GPU-nál mennek 4 nm re vagy ami jut.( nem tartom kizártnak, hogy hamarosan AMD Intelnél bérgyártat
)A gyártástechnológiai előny egy dolog, de ki tudja majd megfizetni azt ha egy 3 nm waffer 30 ezer dollárba fog kerülni ? ( a 7 nm 9 ezerbe került)tehát Intel okosan gondolkodik ha konkurenciát tudnak már mutatni és egy lépcsővel mögöttük lesznek már az is hatalmas dolog és az Intel gyártása jó lesz ebben biztos vagyok, mindig is jó volt, csak megálltak a fejlesztésben, amit most igyekeznek pótolni. Szerintem nem kell ide 10 év, 5év múlva utolérik TSMC-t több szempontból, természetesen ez csak egy lovi tipp vélemény, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)