Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mondjuk notebook kijelzőben én se.
Jómúltkor volt itt a PH-n cikk alacsony késleltetésű ips monitorokról. Olyan 10-15ms ha jól emlékszem. Az már annyira nem vészes.Persze TN-ből is lehet jó minőségűt csinálni. Az én régi HannsG 28-as monitoromat egy önmagát IPS trollnak tartó srác vettem meg 45 ezerért. És teljesen el volt hűlve a képe láttán. Nem akarta elhinni, hogy ez TN paneles.. mindenféle tesztképet meg akármit nézett rajta vagy fél órán át... Persze látni lehet hogy TN, de szerinte ahhoz képest nagyon brutál volt...
Hát a matt kijelzőnek szerintem már rég alapnak kellene lennie kb minden monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- OTP Bank topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ulefone Armor 33 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest