- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
En hal'istennek nem talalkoztam semmilyen buggal az AvP-ben. A kezdeti multiplayer csapnivalo volt, de a dedikalt serverek ota nicns vele gondom.
A BC2 viszont hemzseg a bugoktol, BC2-es tesztnel osszeszedtem az osszeset amivel talalkoztam, hat jo hosszu lista lett, es az a baj, hogy nem elszigetelt esetek, hanem baromi gyakoriak. Fogyogatnak, fogyogatnak de azert van meg boven.
-
Cathulhu
addikt
En se bantam meg, mert mindketto megvan, de teny hogy az AvP beta servereivel nem volt es nincs annyi szivas mint a BF
C2 kiadasra szant valtozataival. Az a jatek meg mindig tele van hibakkal es kell meg vagy 4 patch mire a idegesito balancehibakat helyrerakjak. Eddig se volt maskepp, a DICE nem tanul.
Nade, hogy on legyek egy map packet penzert kiadni egy jatek halala (sikereseke hosszutavon, esetunkben kozepesen sikereseke mar rovidtavon is). Egy apado userbazist felosztani meg ki melyik palyaval jatszhat/ nem jatszhat dologgal az a legnagyobb hulyeseg. A sega most azt hiszi belenyult a tutiba, kicsit elszallt vele a lo es felek ezt mi, AvP rajongok szivjuk meg a legjobban. (igen a jatek nekem baromira bejott, ellenben a csapnivalo 2. resszel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vallás
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest