Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ádyz
addikt
Predator powa.

Az elso nezomod+lathatatlansag ellen nincs mit tenni...

-
konas
senior tag
Nem szeretnek egy sotet urhajon jatszodo,horrort.Bezarva.
De ezt elnezven nem is csak errol fog szolni,lesznek kinti reszek is.. -
Tom5
addikt
Nagyon dúrvák a Ragadozónál ezek a fej lekapós, pengére felszúrós kivégzések! Várom a játékot nagyon! (kíváncsileszek, ez jelenik meg előbb vagy a Diablo 3?!
) -
frame>24
addikt
Mindenkinek a Predator tetszik, mert az az ultimate-weaponry-high-tech-invisible faj.
Nekem Aliennel volt a legunalmasabb játszani, nem sok fegyver közül választhatsz, csak a lopakodás+falmászás bonyolított. (Multiban viccesebb)
De azért látszólag komolyan veszik a fejlesztő bácsik, a Predi lefejezős mozdulatai egész meggyőzőek voltak...
(uhh, gyorsan megnéztem pár lefejezett emberről szóló képet a neten, és most már nem olyan vicces...)
-
Vistaboy
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy a fejlesztőknek is nagyon tetszik a Predator?

Más fajjal nem is mutattak gameplay jeleneteket.

Amúgy nagyon jó játéknak ígérkezik. 2010 eleje már elérhető közelségben van, remélem nem fog sokat csúszni.
-
Hedgehanter
őstag
Imadtam en is a gamet.... Hajra...

-
twollah
nagyúr
Ezentul Predator akarok lenni.
-
sirzollee
tag
Már váááááárooom

Az AvP2t is toltam akkoriban.Az emberi üzemmód eléggé besz.rás volt
,alien-predator mód már nem volt annyira ilyesztő
.Meglássuk ez millen lesz+milyen rendszer kell alá 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

,alien-predator mód már nem volt annyira ilyesztő