Új hozzászólás Aktív témák
-
ádyz
addikt
Predator powa.
Az elso nezomod+lathatatlansag ellen nincs mit tenni...
-
konas
senior tag
Nem szeretnek egy sotet urhajon jatszodo,horrort.Bezarva.
De ezt elnezven nem is csak errol fog szolni,lesznek kinti reszek is.. -
Tom5
addikt
Nagyon dúrvák a Ragadozónál ezek a fej lekapós, pengére felszúrós kivégzések! Várom a játékot nagyon! (kíváncsileszek, ez jelenik meg előbb vagy a Diablo 3?!
)
-
frame>24
addikt
Mindenkinek a Predator tetszik, mert az az ultimate-weaponry-high-tech-invisible faj.
Nekem Aliennel volt a legunalmasabb játszani, nem sok fegyver közül választhatsz, csak a lopakodás+falmászás bonyolított. (Multiban viccesebb)
De azért látszólag komolyan veszik a fejlesztő bácsik, a Predi lefejezős mozdulatai egész meggyőzőek voltak...(uhh, gyorsan megnéztem pár lefejezett emberről szóló képet a neten, és most már nem olyan vicces...)
-
Vistaboy
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy a fejlesztőknek is nagyon tetszik a Predator?
Más fajjal nem is mutattak gameplay jeleneteket.
Amúgy nagyon jó játéknak ígérkezik. 2010 eleje már elérhető közelségben van, remélem nem fog sokat csúszni.
-
Hedgehanter
őstag
Imadtam en is a gamet.... Hajra...
-
twollah
nagyúr
Ezentul Predator akarok lenni.
-
sirzollee
tag
Már váááááárooom
Az AvP2t is toltam akkoriban.Az emberi üzemmód eléggé besz.rás volt,alien-predator mód már nem volt annyira ilyesztő
.Meglássuk ez millen lesz+milyen rendszer kell alá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest