Hirdetés
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én jobb szeretném az első rész hangulatát visszakapni...
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
előző hozzászólókhoz csatlakozom: nem szeretném, ha a fiatalabb korosztály miatt egy lineáris/könnyű/hentelős valami lenne belőle
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán
úgy azért rendesen megvolt a hangulat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Energiaital topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Battlefield 6 - Középpontban a kampány
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest