Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
én jobb szeretném az első rész hangulatát visszakapni...
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
előző hozzászólókhoz csatlakozom: nem szeretném, ha a fiatalabb korosztály miatt egy lineáris/könnyű/hentelős valami lenne belőle
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán
úgy azért rendesen megvolt a hangulat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
múltkor elemezgettük, hogy az első rész alatt folyamatos magas pulzus+rettegés volt... a második alatt meg nagyobb csapatokban jöttek a dögök és amiatt jelentettek inkább veszélyt... az itt-ott inkább ijesztgetős volt, de nem paráztam közben egyáltalán... meg amíg az első rész alatt (amikor még nem lehetett egyáltalán menteni) kb 1000szer haltam easy-n... a második részt is easy-n kezdtem ebből okulva és marine-nel talán 1szer haltam meg, amikor véletlenül leugrottam egy liftről
az eddigi részekben alapból nem használtam mondjuk smartgunt sem, mert azzal tényleg könnyű az ember dolga... egyedül pulse rifle és kész... úgy fogtam fel, hogy más nincs is nálam egyáltalán