Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
hát, izé: 1hét ban "zúzásért"? mi a fene ez? ez egy ökörség... miért lehet megtámadni akkor az ellent többször, ha utána ban jár érte... bocs, de ez szerintem egy értelmetlen hülyeség...
elég low volt minden statom, most gyűjtögettem, hogy fejlesszek és 1hét ban érte... ez ám a *rvajó játék... eddig folyamatosan betámadtak minden nap ugyanazok vagy 100szor, de nem gond... amikor meg én játszottam hasonlót, kidobnak... na, ban után karakter-del, aztán ennyi...
ui: mellesleg a szabályzatot nem is igazán lehet megtalálni... na, mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gumi és felni topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Synology NAS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest