Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Általánosban volt egy sega master system II-m, amin ez volt a beépített játék.
Hogy én mennyire gyűlöltem, mert kis pondró fejjel állandóan meghaltam!
Szidtam, mint a bokrot, hogy miért nincs Mario, miért csak ez a gagyi cucc van, de azért nyomtam rendesen és sokat.A másik nagy probléma az irányítás. Szó sincs itt Mario- vagy Sonic-szintű fizikáról – Alex Kiddnek pont olyan lendülete és érzékenysége van, amivel lehetetlen pontosan ugrálni, márpedig vannak pályák, ahol épp ezt kellene. Állandóan mellé lép, leesik, tovább csúszik, vagy túl hirtelen vált irányt, és vége.
Pont ez volt a lényege, hogy hiába tudtad hova kell ugrani meg menni, ha random erősség volt mindig a gomb megnyomásakor.
Sok, sok rage quitet eredményezett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Stellar Blade
- Milyen alaplapot vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Xbox One X 2DB kontroller + játék 1 hónap jótállás számla!!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest