Új hozzászólás Aktív témák
-
angyall
tag
Frissítettem a 4.0-ra, gyári frissítéssel. Azóta kimarad a térerő , meg a wifi is. A gps-t nem is próbáltam. Várható erre megoldás?
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18197 üzenetére
És normális ez a robot a felnyitott hasával, meg a felkiáltójellel?
Kb. 10-15 perce?Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18199 üzenetére
Az már tegnap megvolt, most jött a Hard Reset
Csak ezt a felkiáltóst adta ki... de akksi ki-be, újra HR, és most talán jó lesz!
Most jó lett, bár a Wifi, ami a szomszéd szobában van, és egy 15 cm-es fal választ el, még mindig csak 1 csíkig megy fel...[ Szerkesztve ]
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18199 üzenetére
Az normális, ha HR után az összes korábbi programot, amit letöltöttem, újra telepíti? Bocs, csak régen volt már androidom
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18202 üzenetére
épp ez lenne a baj, ha ugyan úgy működne, mert akkor megint eldobálná a jelet...
Azt nem néztem, hogy jobban kajálná az akksit... majd figyelemMotorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18204 üzenetére
Pedig sajnos eldobálja....
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18206 üzenetére
Az jó, mert már volt egyszer alaplap cserés...
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18208 üzenetére
Már úgy vagyok vele, mint a hasmenéses, aki nyugtatót szedett:
Nem érdekel!Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
angyall
tag
Nálatok is fagy a Real Racing 3? Elindítom, kb. 5 perc után lefagy, majd újraindul... Ugyanez a helyzet a Chrome-al, de ott még az akksit is ki kell vennem, annyira fagy... Van valakinek ötlete?
-
angyall
tag
Nekem gyári ROM van, ma pl. beállítottam egy úti célt, pikk-pakk meg is találta a műholdat, de valamiért kellett a böngésző, nem zártam be, de ahogy újra visszaléptem, utána az istenért nem akarta megtalálni. Telefon újraindítás segített csak...
Ha nem indítod újra, vagy nem állítod le a navigációt, akkor jó, ha egyszer bármi mást is csinálsz, akkor újraindítás... ez bosszantó hiba!Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
angyall
tag
Melyik a legjobb rom most, amire a gyárit lecserélhetném? Itt az ideje kicsit megregulázni a telót!
-
angyall
tag
válasz zombinyul #18549 üzenetére
No, nekem ebből megvan a wifi, GPS probléma, ami 2.3.6-al nem volt... az akksi sokkal hamarabb merül, majd fele annyi idő alatt. A zene nekem jó volt itt is, ott is, kamerát csak ritkán használom.
Ahány telefon, annyi féle választ kapsz szerintem, hogy megéri-e?Én szívesen visszatenném, ha tudnám hogy kell?
-
angyall
tag
válasz zombinyul #18555 üzenetére
Wifi-t eldobálja, GPS meg korábban leírtam, a lényege, hogy beállítok egy úti célt, ha valamit változtatok, mert pl. közbejön, hogy be kell mennem valami címre, akkor a módosítás után nem találja meg a GPS jelet, újra kell indítani a telót... Az akksi nálam is használatfüggő, de van, hogy egy napnál tovább bírja, akkor azért, mert nem nyomogattam szinte semmit.
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18585 üzenetére
2013.01. hóban megtörtént...
-
angyall
tag
Aki játszik a Real Racing 3-mal... nektek nem szaggat, lép ki, fagy le a teló játék közben? Vagy nem ehhez találták ki?
-
-
angyall
tag
válasz ANDROID??? #18825 üzenetére
Egy darabig nekem is... de aztán valami történt!
-
angyall
tag
Ez a Clean ICS mit takar? Tényleg nem kell root-olni a telót, ha ilyet akarok?
-
angyall
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest