Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
Gabor777 #20454 üzenetére
Ha gyári szoftver van a telefonodon, és nem szeretnéd elveszteni az adatokat, akkor ITT a 0.b, pontban megtalálod, hogy hogyan telepíthetsz recovery-t, amivel később csinálhatsz mentést a telefonról.
Ha csináltál backupot, akkor felrakhatod a QME 1.0-t és arra visszaflashelheted a mentésből a data partíciót, így minden előző adatod megmarad....Másik töltővel töltöm és már 89%-nál jár, úgyhogy tényleg ott a hiba. Garanciába cserélik vajon úgy, hogy nem kell beadnom a telefont egy hónapra fölöslegesen?
-
monalala
aktív tag
válasz
Az alcatel oldaláról próbáld meg az update-t. Lehet szoftveres a hiba, ha nem akkor....?
Leszeded a manager-t és az update-t. Feltelepíted a managert, az ha minden igaz felteszi a teló driver-eit. Azután mehet az update kikapcsolt állapotban. Elég sokáig tart, ne ijedj meg. -
mkRoland
senior tag
válasz
Üdv!
Milyen ROM van rajta? Gyári, módosítatlan rendszer vagy valami custom ROM (pl.: Qltsar Minimal Edition = QME)?
Ha nem sajnálod a telefonodon tárolt adatokat (SD-kártya tartalma megmarad, de pl. beállítások, játékmentések elvesznek), akkor próbálj meg egy szoftver-frissítést, USB-kábelen keresztül elvileg menne. -
válasz
Gabor777 #16463 üzenetére
Nekem is volt ilyen, a laptop merült le, mert nem dugtam be frissítés közben.
Azt hittem tégla lett belőle, 8-szor próbáltam bekapcsolni és sikerült.
Talán töltőre tettem előtte a telefont, de volt sok akksi kivét is közte.
Hátha...Raqueia:
Ha GB fent volt, utána csak felteszed a QME 1.9 ROM-ot rá a leírás alapján, és kész.
Ennyi, nincs semmi extra. -
jopont
senior tag
válasz
Gabor777 #16463 üzenetére
Meg szokott hülyülni a program, egymásra ír, meg hasonlók, főleg gyengébb gépen, de attól végig fut, kár volt megszakítanod. Főleg 70% után. De szerintem még attól OTU-val újra tudod kezdeni. Vagy te is rátolod azt a gingerbread upgrade romot, ami a Szerbeknek készült.
-
qltsar
veterán
válasz
Gabor777 #8850 üzenetére
nem kell szétszedni a telefont, fogsz egy kábelt, amit feláldozhatónak tartasz, és harapófogóval a microUSB részét kicsöt összenyomod, de úgy, hogy még a telefon csatlakozója beleférjen. Ezáltal teljesen nekifogja nyomni az érintkezőket a kábelen lévő kis aljzathoz.
Nálam is csak így jó, amúgy csak tölt, linux nem látja, windows meg azt írja ki, hogy USB malfunctioned
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Bundle topik
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest