- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Ez az, be kellene jönnie, de nem teszi. Eddig ment rendesen, automatikusan bedobta. Különben nem hiszem, hogy itt driverekkel lenne babrálnivaló, mert első csatlakozásnál is azonnal bedobta ezt az „ablakot” a telefon mindenféle driver feltelepítettsége nélkül. (Különben le van töltve az Alcatel Android Manager, és pár drivert automatikusan meg is talált/telepített, részletesebben ebbe nem merültem bele, mivel még nem próbáltam frissíteni a telefont.) Ami még érdekes, hogy csatlakoztatott állapotban a beállítások között nem jelzi ki, hogy csatlakoztatva van, ennek ellenére töltődik a telefon. Kicsit ellentmondásos. 2 kábellel is próbáltam már, egyikkel sem ment rendesen. Valami szoftveres gubancra tippelek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Politika
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest