Új hozzászólás Aktív témák
-
Muki94
aktív tag
Nagyon jól hangzik ez a pályázat, de én, mint résztvevője, semmi jót nem tapasztaltam.
A kompetencia alapú oktatást szerették volna kipróbálni rajtuk, magyar nyelv és irodalom tantárgyakból, ezen gépet is bevetve.
Csőd! nem attól fejlődünk, hogy ugyanazokat a feladatokat oldjuk meg, átfogalmazott kérdésekkel, és olyan területekre erőltetjük rá a számítástechnikát, mint multimédiás tanulóeszközt, ahol nincsen helye...
Tényleg ez valakinek vastagon megtömte a zsebét, és csaptak köré egy jól csengő pályázatot.
Inkább kapnánk új projektorokat, vagy legalább bele izzót, hatalmas segítség lenne! De egy mezei sötétítő függöny sem lenne nagy kérés...
Olyan ez, mint a digitális tábla. Kurvajól el lehet adni egy csinos reklámmal, de a valóságban egy vászonnak használjuk a saját projektora mellé. Arra jó lenne ( valójában vicc, mert ha akkora D-sub kábelt használsz, ami elér a már több éve bevetett tanári gépig, akkor gyönyörű szellemképet kapsz), amire mi használjuk, de hogy a ceruzájával mutogassunk rá, az bohóckodás, nem oktatás.
Ha elvárják, hogy a tanár fejlesszen rá oktató programot, akkor pedig fizessék meg!
Ugye az Albacomp laptopok célja is ez lenne, mert kár megnyitni egy wordot, hogy ha le lehet írni, vagy éppen ki lehet vetíteni az adott szöveget...MIFtIli:
Írtam privátot!Siera: Gregusos vagyok, azért mertem feltenni a kérdést,ismerős volt a helyzet, de nem érkezett válasz...
-
Muki94
aktív tag
Suliban is van több rack teli ilyen kis cuccal, nem is használjuk őket, mert nevetséges a sebesség, amire képes.
Minden diák rendelkezik egy külön fiókkal, amivel az iskola tulajdonában levő összes számítógépre beléphet, legyen az akár a fő épületben, akár máshol. Jár mellé vándor tárhely.
Nos így egy erős C2D gépen is eltelik 1 perc, mire elénk tárul az asztal, rettenetes...
Ezzel még nem is lenne baj, mert egy netbook is megbirkózik ezzel 2-3perc alatt, na de van egy kis csavar a dologban. Maguk a gépek is össze vannak kötve wifin egymással, és egy tanári laptopon mindegyik gép látható, mi történik éppen. Ez már alapból lassít, ötvözve a tartományi jelszavakkal, és a leterhelt wifi hálózattal, gusztustalanul lassú egy elindítás...
Konkrétan 40-45perc. Nos ez nem megengedhető!
A rack, ami "töltőként" is funkcionál, lényegében egy alumínium ház kerekekkel, és egy beépített elosztóval, mindegyik gép a saját tápjával tölt. Ezt megspékelték 2db ventivel, ami mellett nem lehet meglenni, olyan zajosak.
Tényleg kellett ez ?Siera, véletlenül nem Gregusos vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest