Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• XCube

tag

válasz #97716736 #50 üzenetére

A kommenteket olvasva sokan panaszkodtok arra, hogy nincs sok újítás. Legalább annak próbálnánk meg örülni, ami van, évek óta alig történik valami grafika terén. Az út tükröződése szerintem egészen szép, nem a leg valósághűbb dolog, amit el tudok képzelni, de legalább létezik. Az esős út egyébként is szeret tükröződni, nem is beszélve a tócsákról, szóval nem értem a kiakadást. Én inkább attól hullajtom a hajam, hogy a mai napig vannak olyan játékok, ahol a normal + specular száraznak szánt felületen is vizes hatást kelt (UE3 -as címek "előnyben").

Ruby -ról szólva hát... . Látszik, hogy emberközelibb alakot próbáltak készíteni, ez jött össze. A tressFX haj miatt szegény úgy néz ki, mintha korán elhullajtotta volna a haja 50% -át, akkora a homloka, mint egy férfinak. Btw remélem, hogy ezt a tressFX dolgot rövid távon továbbfejlesztik, mert amit a TR -ben mutatott az nem volt túl meggyőző számomra. Első próbálkozásnak jó, de valahogy nem látom benne a profizmust.

Ami egyébként már az első hírben meglepett az az, hogy CE3 -at használnak a demóhoz. Nekem ez egyszerre tűnik reálisnak és lusta lépésnek. Reális, mert egy már elérhető technológiára épít és lusta, mert ha saját demót készítettek volna, akkor lehet, hogy többet is ki tudtak volna hozni a hardverből.

Minden esetre én most azt mondom, hogy várjuk meg mit mutat mozgásban a demó mielőtt nullára leírjuk így gyorsan.

Új hozzászólás Aktív témák