- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Nagyon mesterséges...
-
mrhitoshi
veterán
Nem feltétlenül kell minden vízpocsolyában visszatükröződnie a felette lévő objektumnak, hiszen ez függ a megvilágítástól, amit szerintem nem lehet számításba venni még ma.
Jó példa erre, mikor hajnalban egy jó buli után bicajjal, sötétben megy haza az ember, és a pocsoja úgy néz ki, mint egy kátyú, nem reflektálódik róla vissza semmi. Olyan hatást ér el ez a "megvilágítás" mint ha tényleg egy kátyú lenne, szóval szürkés feketévé válik a színe. Érdekes, mindig úgy érezheti olyankor az ember, hogy ki kell kerülnie, mert tönkre megy a kerék. Csak a rendőr meg ne lássa.
-
Tényleg ez kell a geekeknek? Leélt izének tűnő rendersuni?
-
XCube
tag
válasz
#97716736 #50 üzenetére
A kommenteket olvasva sokan panaszkodtok arra, hogy nincs sok újítás. Legalább annak próbálnánk meg örülni, ami van, évek óta alig történik valami grafika terén. Az út tükröződése szerintem egészen szép, nem a leg valósághűbb dolog, amit el tudok képzelni, de legalább létezik. Az esős út egyébként is szeret tükröződni, nem is beszélve a tócsákról, szóval nem értem a kiakadást. Én inkább attól hullajtom a hajam, hogy a mai napig vannak olyan játékok, ahol a normal + specular száraznak szánt felületen is vizes hatást kelt (UE3 -as címek "előnyben").
Ruby -ról szólva hát... . Látszik, hogy emberközelibb alakot próbáltak készíteni, ez jött össze. A tressFX haj miatt szegény úgy néz ki, mintha korán elhullajtotta volna a haja 50% -át, akkora a homloka, mint egy férfinak. Btw remélem, hogy ezt a tressFX dolgot rövid távon továbbfejlesztik, mert amit a TR -ben mutatott az nem volt túl meggyőző számomra. Első próbálkozásnak jó, de valahogy nem látom benne a profizmust.
Ami egyébként már az első hírben meglepett az az, hogy CE3 -at használnak a demóhoz. Nekem ez egyszerre tűnik reálisnak és lusta lépésnek. Reális, mert egy már elérhető technológiára épít és lusta, mert ha saját demót készítettek volna, akkor lehet, hogy többet is ki tudtak volna hozni a hardverből.
Minden esetre én most azt mondom, hogy várjuk meg mit mutat mozgásban a demó mielőtt nullára leírjuk így gyorsan.
-
SylverR
senior tag
Miért kellett így elcsúfítani?
Idióta AMD, meg idióta Crytek... -
Zso2
őstag
válasz
ViiiiktorOC #65 üzenetére
Most nézem a képről,az orrlyuka nagyon gagyi, ennél még ez a sokkal régebbi is jobb, ebben nlegalább a sötétség valami mélységet ad. Ugy belemerültek a részletekbe,hogy nem látják az ordító hibákat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Hmm, akkor ez volt az a titkos AMD fejlesztés. Ötletes
-
sutyesz96
őstag
válasz
ViiiiktorOC #65 üzenetére
úúh, a kis szemfüles
Ez tényleg elég durva amúgy
-
bteebi
veterán
Nagyon jó lett a minősége, de azért még mindig nagyon műnek hat... A szeme egész jó, meg a bőr textúrája is rendben van, de a bőrszíne szerintem nagyon béna lett - persze azon lehet a legkönnyebben javítani
.
-
ViiiiktorOC
senior tag
"...hiszen az AMD nem tekint hivatalos termékként a Radeon HD 7990-re, de a gyártóknak megengedték, hogy elkészítsék..."
Nem akarták kiadni, de időközben meggondolták magukat (Titan) és mégis kiadják hivatalosan is.
Más:
Ruby-re visszatérve, nekem nagyon tetszik hogy használja ugye a TressFX-et, de itt ennél a képnél szörnyű ez a tincs a szeménél... -
AGE-T
őstag
7990 start? De az már elég rég elérhető... Nem értem...
-
dezz
nagyúr
Jaj, de okos mindenki...
Nézzétek meg az utakat egyszer eső után...
BTW, az ellenfele alkarja kissé rövidre sikeredett, úgy néz ki, mint egy gyerekrajz.
-
ViZion
félisten
Igen, ahogy írod.
A másik, h akármilyen giga-mega-tesszellációhoz is kell valami "alap", amit ki kell találni...
Egyik legnagyobb csalódás anno az AVA volt, Unreal motor, hűűű de szép lesz... Csak az animációk kb.. 10 fázisúak, emberek "lebegnek", a textúrák gagyik, unalmasak, épületek egyformák, etc. Ezen még a világ összes motorja együtt sem tud segíteni... -
wolfman
veterán
Arról se felejtkezzünk meg, mikor jön egy technikai techdemo, hogy adott motor mire képes, majd utána az ezt használó játékok megközelítőleg sem néznek úgy ki mint prömierkor.
Azt nem tudom, ilyenkor a fejlesztő brigádok képtelenek használni a motor adottságait vagy rájuk van szólva, hogy ne maxolják ki a grafikát, hogy pl. a Crysis x része még eladható legyen? -
ViZion
félisten
OK, hogy szép lesz minden játék. Csak könyörgöm áldozzanak a történetre, az épületek és pályák tervezésére is...
-
wolfman
veterán
Ez a Ruby kb akkorát változott mint a HL2 Alyx-e a cinematic mód implementálása után! Részletesebb az arca, csak semmi köze az eredetihez.
Grafikailag van azért amit kellően eltúloznak folyton. Pl. utolsó előtti kép. Akkor csillog így aszfalt ha éppen esik rá az eső, de akkor se. Nagyon szeretik a programozók a csillogást erősen túlzásba vinni.
Az SSDO-val meg az a baj, hogy a közelre és távolra vetett árnyék is ugyan olyan sötét. A legkisebb gyufaszál is ugyan azt a koromsötét árnyékot kelti fényes nappal mint este Batman belsőzsebében.
-
TTomax
félisten
Lehet elkerülte a figyelmem,de mi is ez pontosan?Techdemo,bench,esetleg egy új játék?
-
ÁdiBá
veterán
Érdekes hogy pont Zöld ellenfelet ver el a Ruby... ezzel megint nagy port kavar majd az AMD. Amúgy ez a jelen kártyáinkal élvezhetően végig nézhető majd? Hiába néz ki ilyen jól ha elindítom a programot és még a radeont is megöli.
-
TTomax
félisten
Ahh ennek már csak a neve Ruby... a faros, cicis, darázsderekú lány helyett kaptunk egy fél karú, retina cyborg valamit,aki egy steril agyonlakozott világban osztja a nagy zöld robotot ... hát nem is tudom,kell egy kis ferdeség ehhez vonzódni...de legalább a háttérből nem sokat fogunk látni,hála a kockásra erőltetett DOFnak... mintha régen nem lett volna ennyi aberrált desinger...
Szerk: Szerintem jobban illett volna az "Alaposan helyben hagyta Ruby-t az AMD"....
just say'n,,,, -
tttzshd
tag
Zöld robot lesz az ellenfele ...jaj szegény NVIDIA
-
Zso2
őstag
válasz
Tikakukac #39 üzenetére
Neked a mostani realisztikus,akkor velem nagy baj van..
Szerintem túl nagyot akartak mutatni,kicsit túleffektezték a dolgokat,úgy látszik a csillogás a menő a felmérések szerint. Kb olyan ez,mint a mostani játékok, csicsázásra mennek rá,játékélményben meg az nagy régiek agyonverik őket. -
letepem
aktív tag
Ezt szerintem a FHD videóban fogjátok látni mármint az, akinek nincs 7970-e vagy 7950-e! Mellesleg nem tudom, hogy miért érzitek úgy, hogy minden gagyi! Szerintem ha minden játék ilyen brutál lesz konzolon akkor már most veszek kettőt devizahitelből
-
Zso2
őstag
A közismert telefonhuligántól idéznék:
"Ez egy 30 éves sz@r", kb ennyit ér a mostani Rubby, az effektjével együtt még csúnyább lett,még messzebb áll a valóságtól. Ez nem jött be.
Evvel a csillivilli sz@roskodással mellé fogtak most...
Gumibabát csináltak,mert kb úgy néz ki. -
DemonDani
addikt
Hát ez egy nagy 0, amellett hogy nem is hasonlít rá, a legkevésbé sem lett emberi, sima lapos textúra
hát grat...
-
törölt tag
Sunáznám.
-
Reinkz
senior tag
Tress FX + cry engine 3, lesz egy gép igénye.
-
Normi™
őstag
Elég kemény
-
leviske
veterán
Ez mondjuk az RV770-es cinematic vízióhoz képest kissé... fapados. Bár mondjuk gondolom most emberközelibb megoldások demója a cél. Mindenesetre nekem is hiányzik az eredeti Ruby, sokkal jobban nézett ki.
-
FLATRONW
őstag
Tehettek volna bele egy olyan képet is, ahol csak 8 mintát használ az RLR.
-
-=Ghost=-
őstag
Kicsit Megan Fox-os lett.
Extrém tesszelláció jól néz ki, ha nem viszik túlzásba sokat javíthat a látványon.
Az RLR sem rossz, talán kicsit túl éles a visszatükrözött kép.Amikor elkezdtem játszani a Crysis 3-al néztem a grafikát "hát, szép-szép de nem fogok hasra esni tőle".
Majd miután beléptem más játékokba, pl: BF3 kicsit elfogott a "mi ez a szar" érzés... (Tudom, egyik sem mai darab, de a frostbite 2 még alig egy éves talán)
Amíg az orrom előtt volt, fel sem tűnt mennyire jól néz ki, aztán amikor "elveszik"...
Mindkettőt full grafikán jásztottam, Crysisben az élsimítást kellett kicsit lejjebb venni, hogy ne feszüljön meg teljesen a 680. -
.mf
veterán
Ezkiez? Hol van Ruby?
-
waithEard
őstag
Anyukája sem ismerne rá... de nekem tetszik.
-
Ati1979
veterán
Szebb lett mint Lara haja.
-
JoeYi
őstag
végre kiengedhetnék a fejlesztőket hogy lássanak igazi nőket...
-
Locutus
veterán
A DoF mellett akkor megvan a második legutálatosabb effekt is: Tükröződik minden az úton, ha kell ha nem... ennek a hardveres gyorsítása is kellett, mint sz.r a zsebbe.
-
juzer78
tag
Hát őőő, Ruby úgy néz ki, mint aki szült 2 gyereket és utána kissé hanyagolta volna a konditermet...
A TressFX tépett hajnál is használhatónak kellene hogy legyen, úgyhogy emiatt nem kellene, hogy hosszú haja legyen... az még ráadásul látványosabb is lenne szerintem.
Ezekkel az AO eljárásokkal meg az a lagnagyobb bajom, hogy oda is tesz valami árnyékot ahol piszkosul nincsen. Látványosnak látványos csak épp a realitással akadnak gondok.
Aztán ez az FXAA, HAGYJUK MÁÁÁÁÁR, egy rakás sz.r. Minek erőltetni, komolyan nem értem, ennyire sokadlagos lett a vizális minőség?
-
stratova
veterán
Az ajkai kaptak egy kis tesszellált botoxot? Lara szerintem szebb lett.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
fatallerror #6 üzenetére
-
fatallerror
addikt
válasz
->Raizen<- #4 üzenetére
mi kemény?
-
->Raizen<-
veterán
Kemény! Kíváncsi vagyok mennyire lesz diavetítés nálam.
-
hogyhogy zöld az ellenfele
-
Tikakukac
titán
Ruby baba, a csaj, aki sohasem öregszik, és az idő elteltével még szebb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Autós topik
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest