Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Mindig nvidia karim volt mégis 1 alkalommal bepróbáltam egy ati cucosst.
Csalodtam benne(nem a hardverben a driverekkel szoptam)Visszatértem nvidiára ezután is kizárolag ezt használok.
Rossz tapasztalatom volt az atival mégsem siránkozok forumokban,hogy nvidia powa nvidia foreva meg ilyen gyerekes baromságok.....
Kinek ez kinek az.
A fiziksz szerintem jó dolog a 8800 gt frankón kezelei pedig nem mai darab.
Akinek nem jön be az Nvidia üzletpolitikája az ne szájkaratézzon írjon nekik esetleg készítsen saját grafikus kártyát az biztossan könyebb vagy ne vegyen a termékeikből.Legyen konkurencia árverseny stb...Ezzel csak mi egyszerü felhasználók nyerhetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Zotac Trinity Geforce RTX 4070 Ti
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest