- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Tettem egy próbát anno a játékvízzel, mert tetszett a koncepció. De tudatlanul 120 mm radisat vettem amin max terhelés mellett 1700-2000 rpm-en pörgött a venti egy húzott 2500K-n. Akkor meg miért is vettem folyadék hűtést? Fél év után a pumpa elkezdett hangosan ciceregni. Garanciában csere helyett inkább ráfizettem és lett egy Noctua. Ahogy mondod, a hűtés 10 évre megoldva, még lefogatót is küldenek ha kijön egy újabb.
Nem gondolom, hogy az esetem általános, de azért légnél csak kevesebb dolog tud tönkre menni. Ha meg veszek, akkor már rendes tornyot, nehogy alul legyen méretezve a hűtés. Úgyis csak egyszer kell megvenni.
-
MeszesKPT
őstag
Netac meg Promate, sose hallottam még ezekről a márkákról, talán nem véletlenül. A 120-as játékvíz kapcsán meg elég furcsa gondolat, hogy "fő előnye alacsony zajszintjük". Én nem ezt tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest