Hirdetés

Akciókkal indul az idei év is

Az év első válogatásába notebookok, komponensek és a játékosok hanggal kapcsolatos igényeit kielégítő eszközök kerültek.

Notebookok és SSD-k


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Noteszgépek

A Foramax heti akciójában többféle ROG termékhez is ajándék jár – például a GTX grafikával szerelt noteszgépek esetében a BP2500 nevű hátizsák és egy ROG Fusion 300 headset fogja növelni az örömöt. Ami pedig a notebookokat illeti, ott van például a ROG Strix G531, mely 324 900 forintért a klasszikus gamer érzést hozza marcona dizájnnal, színes fényekkel és Core i5-9300H processzorra, illetve GTX 1650-re épülő hardverrel. A további komponenseket nézve 16 GB memóriát és 512 GB-os NVMe SSD-t kapunk, és a gépet később könnyen bővíthetjük 2,5”-es HDD-vel, a gépházban ugyanis ott a hely.


[+]

A 360 x 275 x 26 mm-es, 2,4 kg tömegű noteszgép kijelzője 120 Hz-es maximális frissítésre képes, Full HD felbontású és IPS paneles, a külső megjelenítők felé pedig egy HDMI port áll rendelkezésre. A további csatlakozási lehetőségeket egy Type-C és három Type-A USB port jelenti, ezek közül az első Gen2, a többi Gen1 sebességű. Kapunk még Ethernetet, kombinált hangcsatlakozót és magyar kiosztású billentyűzetet is.


[+]

Következő ajánlatunk a komolyabb anyagi lehetőségekkel rendelkezőknek szól: ugyanez az alapgép, de 499 900 forintért már Core i7-9750H processzort és GTX 1660 Ti grafikát kínál, a kijelző maximális frissítési frekvenciája pedig 240 Hz. A RAM mennyisége itt is 16 GB, a háttértárnál viszont nem kell utólagos merevlemezes bővítésben gondolkozni, ugyanis már alapból jár egy 1 TB-os modell, amire jó sok játék el fog férni. A további specifikációkban nincs eltérés, a csatlakozók és a méret is megegyezik.

SSD-k

Nem feltétlenül a Netac az első név, mely eszünkbe jut egy SSD keresésekor, a Foramaxnál viszont akciósan vásárolhatunk NVMe interfésszel rendelkező N930-E Pro modelleket tőlük.


[+]

A 2020-ban már tulajdonképpen alapnak tekinthető 512 GB-os változat például 21 900 forintba kerül, és ebben az esetben három év garanciát is kapunk a pénzünkért. A standard, M.2-2280-as egység PCIe 3.0 x4 interfészt használ, a gyári specifikációk szerint is ennek megfelelő 2000 MB/sec körüli olvasási és 1200 MB/sec írási értékeket ígérnek, a terhelhetőség pedig a gyári adatok szerint 160 TBW. Az SSD egyébként 3D TLC chipekre épül, és elérhető 1 TB-os változatban is, mely 46 200 forintba kerül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés