Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Apple MacBook
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
tök off de a topicjában se lenne jobb helyen. Laptopon játszom tapipaddal (csak bohóckodom) de a két gomb egyidejű lenyomása kizárja egymást és nem tudom hol kéne ez kilőni, mert így nem tudok lőni
-
Bjørgersson
félisten
Ismét ingyenes a Watch Dogs és a World In Conflict.
-
jamez
senior tag
Tavaly megvettem ebben a csomagban 80 eur-ért a teljes csomagot. Most is van.
Épp most tartok a 4. résznél.
Szerintem a 3. története is jó volt. -
Én is köszönöm !
-
hardzsi2
aktív tag
Ne szarakodj a honlappal: nálam is ugyanez volt a szitu Firefox 57-el: küzdöttem egy csomót, kétszer módosítottam jelszót, még anoním proxy mögül is próbálkoztam, hátha túlterheltség miatt a "keleti blokk"-ból érkező IP-kről nem akar beengedni stb... minden hiába.
Ezután olvastam a tippet, hogy uPlay-ről simán megy és visszaigazolom, hogy tényleg ez a helyzet: 2 perc felrakni, utána 1 kattintással bezsákoltam, és most már töltődik is lefele (24.93GB), bár a letöltési sebesség nem túl acélos, de szerintem kb. fél óra múlva már tolhatom is...
-
Peter13
senior tag
Köszi a tippet, bezsákolva nálam is
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson #95 üzenetére
Bár régebbi UBI játékokat nem telepítettem még, de állítólag azok azért Steam-en jobbak. Nem telepítőt tölt, nem tölt külön frissítést, mert az aktuális verzió érhető el, ez a régi UBI játékoknál nem így volt. A Black Flag már nem ilyen, de az AC 1-2 talán még igen. A háttérben elfér az a kliens nekem, úgyis csak akkor fut, ha kell valamihez.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Bjørgersson #93 üzenetére
Steam-en. Bár ahhoz is kell a UPlay, de magát a játékot meg a frissítéseket a Steam-ről töltöd le.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Dilikutya #91 üzenetére
Így igaz, ahogy mondod, egy pillanat az egész UPlay kliensben; de ettől még szerintem is rohadtul idegesítő, hogy az account manager nem engedi a belépést, hibát dob, ha nincsenek engedélyezve a third-party cookies.
Szóval én nagyon megértem, ha valakit ez fel tud húzni. Én se szoktam engedélyezni ezeket a sütiket, és azt szeretem, ha egy oldal ilyenek nélkül oldja meg mindenütt a dolgait. -
Fred23
nagyúr
válasz
Dilikutya #88 üzenetére
Nem hiszem, hogy a hozzáadással volt baja. Szimplán az UBI account managere nem engedi a belépést, ha nincsenek engedélyezve a harmadik féltől származó sütik. Én Operával nem tudtam belépni, de nem vacakoltam a bővítményekkel, sütikkel, egyéb beállításokkal, hanem beléptem egy szűz Chrome-mal. Azóta már azt is beállítottam, felbővítményeztem, és most gyorsan ki is próbáltam, és addig nem tudtam belépni, amíg be volt kapcsolva a harmadik féltől származó sütik tiltása.
-
törölt tag
-
gabber01
addikt
Csak én nem tudok bejelentkezni erre a szar Ubi accountra?
Már vagy 5x változtattam jelszót, de mindig bejelentkezési hibát ír. Ehhez képest a support oldalra beengedett! -
tálusz
tag
Köszi behúzva!
-
quikswitch
csendes tag
Köszönjük az információt!
-
Dilikutya
félisten
Akkor meg is válaszoltad a kérdést. Ellenben más kiadók szoktak közvetlenül a Steam-en is ingyen adni ezt-azt rövid ideig, tehát nem pl. Humble Bundle-n kulcs formájában, bár nem túl gyakori.
Pl.:
Fallout
Payday 1-2
Chivalry: Medieval Warfare
Oddworld: Abe's Oddysee
Sniper Elite V2
ARMA: Cold War Assault
Red Orchestra 2
Midnight Club 2+Portal (bár ez pont Valve)
A fentiek saját aktiválások, ezen kívül biztos volt pár olyan, amit már megvettem korábban, ezért nem tiszteletpéldány, így nem is tudom, volt-e ingyen. A 2013-as Shadow Warrior, Saints Row 2 mostanában.
-
bencze
senior tag
uplayen nem kell ingyen sem...
-
Hunter2
addikt
feltelepítettem csak épp mikor indítom akkor végtelenítve csatlakozik az ubisoft szervereihez.
Miért van ez? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dilikutya #72 üzenetére
Értem amit írsz, illetve tudtam is, de a kérdés továbbra is az, hogy a Steam szokott ingyen adni játékot? Én eddig, az elmúlt pár évben, nem tapasztaltam. (vagy csak lemaradtam...) Mivel nem sok Valve készítésű game van, sajnos, így gondolom nem.
Az Uplay tavaly is idén is jó játékokat adott ingyen. Az AC III-at tavaly így szereztem meg, illetve haveromnak szóltam a Watch Dogs esetében (én megvettem korábban).
-
pomorski
őstag
Köszi a hasznos hírt!!
-
Dilikutya
félisten
Ne keverjük a kiadót és a platformot! Az Origin-en az EA és a UPlay-en az UBI is csak a saját kiadású játékokat adja ingyen, ahogyan a Valve is osztogatta valamelyik Left 4 Dead-et a Steam-en. Utóbbi platformra ha egyéb játék van ingyen, azt jó eséllyel nem a Steam adja, kivéve, ha kifizetik a kiadónak.
-
Kemy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok az Ubiéknál, a Black Flag után lesz még vmi freeben? -
AusWolf
őstag
Hibás jelszó -> jelszóemlékeztető küldése -> jelszóemlékeztető kiküldve (elméletben)...
Fél órája várok. Hogy lehet a uplay még ennyi év után is egy ekkora trágya? -
Morgrozs
újonc
Köszönöm szépen az értesítést!
-
apatyas
Korrektor
Egyébként, felmerül az emberben a kérdés, hogy miért lett ingyenes? A DRM helyett bányászt integráltak?
-
Fitzgerald
veterán
Első AC rettenetesen unalmas és üres volt kb. 10 órányi játék után, sosem nyomtam végig. A második és a Brotherhood viszont jók lettek, azokat végignyomtam. A Revelations volt az utolsó AC amivel játszottam. Megvan a 3 is már rég, de sosem kezdtem el. Majd valamikor nekiugrom, aztán majd talán ennek is.
-
GodGamer5
addikt
Szuper játék és még ingyen is van.👍
-
GrG1210
aktív tag
csak be kell rakni , vagy hozzáadni az uplay fiókomhoz , és ennyi? nem kell letölteni igaz?
kedvenc részem 2x kipörgetten anno ( tesóm acuntjával) , és majd megint kigogom valamikor biztos , ha időm engedi. -
mope
tag
nálam login error
-
apatyas
Korrektor
"Az új játékot megtalálod a Uplay PC játékkönyvtáradban!"
Kész, ennyi? letölteni meg minden mást ráérek később is, ugye? Most csináltam hozzá mindent. -
sith7
félisten
köszönöm a választ mindenkinek
-
scdlsc
senior tag
"Sign up to get a free copy"
Szerinted?FREE GAME nem TRIAL
[https://freetrial.ubisoft.com/] -
sith7
félisten
ugye nem csak trial ?...
"https://freetrial.ubisoft.com/promotions/assassins-creed-black-flag/16/pc/claimed"
-
scdlsc
senior tag
Tavaly behúztam a 3. részt. Azzal még nem játszottam. Most ez van ingyen.
Azt hiszem megyek és megveszem a bronze packot 10 euróért és végigtolom a szériát.
[Discover the Bronze Pack, gathering Assassin's Creed II Deluxe Edition, Assassin's Creed Brotherhood and Assassin's Creed Revelations] -
elithun
őstag
Kipróbáljuk. Köszi az emlékeztetőt!
-
KFORboy
senior tag
Assasin Creed játéknak csapnivaló, témaidegen... de kalózos játéknak annyira jó lett, hogy párja nincsen :")
A sztori az endingnben megríkat és valóban űr támad benned miután kipörgetted... tehát ha van alkalom bohóckodni, mellékküldizni akkor nem hogy érdemes hanem le KELL rá csapni mindig!Ezért már megéri uplay fiókot csinálnom
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Bjørgersson #34 üzenetére
Nálam is azok viszik a pálmát, sőt, évekkel később már a Revelationst is kifejezetten jónak tartom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Bjørgersson #37 üzenetére
A negyedik nem volt annyira, a 3 nagyon. Az Ezio trilógiánál nagyon patent volt a motor, azt jól összehozták akkor.
Nekem egyértelműen a hangulat miatt ez a kedvenc, nagyon kevés játék jött be ennyire és ez volt az egyetlen, aminek a companion appjával is elég sok időt el tudtam tölteni.
-
woros
őstag
Ez az a rész, amivel a 1080-as kártya is full max grafikán 40-50 fps-t ér el egyes helyeken, köszönhetően a PhysX-nek. Ki kell kapcsolni, meg van valami processzor affinitás állítás is. Ezt Ubi azért javíthatta volna.
-
Woodslave
félisten
az egyest hamar meguntam, a 2. nagyon ott volt, a 3-as is bejött remélem nagyjából elfut azon a gépen amin a korábbiak
Az ünnepek alatt talán lesz némi időm rá
-
aerosmith
őstag
válasz
Bjørgersson #34 üzenetére
Nem az volt az ami valami totál optimizálatlan szutyok volt, kvázi játszhatatlan?
-
NandorHUN
addikt
Azért nálam megy majd rá egy ReShade + HD texture pack ha van, mert grafika már kicsit elavult.
De ha vizsgákat letudtam tuti végigtolom.Én nagy AC fan voltam, de nálam Dezmonddal és 3. résszel halt meg a sorozat, úgy hogy 3. rész után egyikkel se játszottam.
-
Bjørgersson
félisten
A 2-vel meg a Brotherhooddal senki nem játszott, aki szerint ez a legjobb rész?
Vagy inkább csak nem jött be azoknak a hangulata?
-
aerosmith
őstag
basszus ez nagyon jó hír, tegnap csodálkoztam is a friendek hogyhogy azzal játszanak de csak most lett meg az oka. Lerántom én is gyorsba bár origins eléggé lefoglal.
-
-
ribizly
veterán
A legjobb AC rész!
Annyira beszippantott anno, hogy a mobilos játékkal is folyamatosan toltam. Ez is repetitív lesz egy idő után, de a fort-ok elfoglalása, a "halászat", a többi hajó elfoglalása, flotta management, kincskeresés skicc alapján, legendás hajókkal való harc és még sorolhatnám annyira eltalált elemek, hogy valami eszméletlen.
Aki nem próbálta az ne menjen el mellette! -
Wesder
titán
Dec. 18-ig bezsàkolhatod.
-
NandorHUN
addikt
Pont lemaradtam :/
-
törölt tag
-
DigitXT
félisten
Köszi! Ennyit biztos megér.
(Mondjuk 25GB letöltés...
)
-
DonaldJames
tag
Köszi!
-
nyakdam
aktív tag
Köszi, bezsákolva. Gondolom kedvcsináló a Skull&Bones-hoz.
-
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #11 üzenetére
HHmmm. Nem rossz. Kár, hogy lemaradtam róla.
-
Fred23
nagyúr
Két Uplay fiók vajon mennyire szabályos?
Ajándékba is jó ötlet lenne ez a játék. Mindenképpen Top3-ban van nálam, és csak azért nem egyértelműen ő a Top1, mert kicsit eljárt már felette az idő. Viszont ha érzelmileg nézem, szívemnek legkedvesebb játék. Készül is már talán az új, Edward Kenway avatarom.
-
pepejoe
tag
Köszi! A 3. ingyen játék 2 hónapon belül az Ubisoftttól. Isten tartsa meg jó szokásukat!
-
faragojof
őstag
Tanksén!
-
MaxxDamage
félisten
Köszi!
MD
L -
Wesder
titán
Köszöntem
-
Vesporigo
aktív tag
Az összes AC játék közül egyedül ezért adtam volna pénzt.
-
zolo96
tag
Ha ezt 2 hónappal előtte tudtam volna.
-
Deck
titán
Legjobb AC
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garancia ( ol
- Aki kapja marja Asus C201p Chromebook