Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
válasz
CriticalHit #7 üzenetére
Az engem is jobban izgat, mint az xcom. Ráadásul egy haverom megvette nekem szülinapomra steamre az xcom 2-t. Ebben csak az a baj, hogy míg ő egy stratégia fan, én nem. Meg is mondtam neki, nehogy stratégiát vegyen ha egyszer akar venni valamit. Hát ennyit erről
-
CriticalHit
addikt
Az Insurmountable igazi gyöngyszem. Örömmel térek vissza a 2.0 változattal, hogy újra átélhessen amint óriási küszködés árán sikerül felérni a csúcsra de csak azért, hogy a lefelé tartó mászás alatt már elhagyjon minden erőm, kifogyjon az oxigén, majd merevre fagyottan, hallucinálva rogyjak le a sziklára, akárcsak Scott Fischer, vagy Rob Hall. Újra nekivágok, okosabb tervezéssel, erő beosztással, megfontolt döntésekkel legyőzöm a csúcsot és rálelek a történtek megoldására.
-
tisn
addikt
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
top jatek, AAAA kategorias. nem sok ilyen van az eletben. nem a legujabb, de xboxra en nem is annyiert vettem.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Találtgyerek #3 üzenetére
Nem annyira szokás levinni a nagyobb nevű játékok alap árát és bekeverni őket a 20 euró alatti indie tengerbe, sok sale van (ez most is -90% Steamen pl) ahol megveheti aki sokallja.
-
tisn
addikt
válasz
Találtgyerek #1 üzenetére
talan az, hogy kurva jo jatek? melto utodja a laser squad, ufo1-2-3 sorozatnak? most toltam ujra vegig xboxon, ezt is, meg a war of the chosen kieget is.
-
Találtgyerek
veterán
Azt tudnám, hogy ezen az XCOM® 2 játékon mi kerül eredetileg 15 000 Ft-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest