- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz ProEvoFan #17 üzenetére
Ez megy minden évben.. év elején megy az eladás aztán májusra megint az egekben lesz. Aztan őszre megint lemegy és év végére megint felmegy.
Túl sok ember szállt be hozzá hogy lenullázzák.
Viszont ha végre eljutnánk oda hogy nem lehetne VGAval bányászni az sokat javítani a helyzeten. 2022ben eljutottunk oda hogy egy csúcs konzol ára kevesebb mint egy szem szutykos VGAnak..'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
ceia
őstag
A vga-t elolvastam kétszer is, egyrészt mert alig hittem a szememnek, másrészt meg ki tudja, mikor látunk ilyet megint. De az ára egy vicc.
Asus Vivo laptop, kiváncsi voltam, ha már játékosok is szóba jöhetnek, mit tud. Egy Youtube videón egész szépen tologatták rajta a játékokat, persze egy ilyen árú laptophoz képest. Átlagban 720p low, esetleg lowest szinten játszhatóak, ritkábban medium, de előfordult a 1080p high is, ám az rajzfilm szerű grafikás fps volt. Szóval egy dolog a 1080p kijelző, játszani leginkább 720p-ben lehet, legalább is 3D játékokat, visszafogott igényekkel. A hsz-ek alapján a driver nagyon nem mindegy, többen ez iránt érdeklődtek. Esetleg akit érdekel a videó.. [link]it's more fun to compute
-
Bgyarmati
csendes tag
Lemaradtam valamiről. Mire szolgál a kültéri kamerákban a magnetométer?
-
Asycid
tag
Azért ne igyál előre a macira, nézd meg az all time árfolyamot. Jelenleg USD-vel szemben stagnál, és messze nem zuhant be a kritikus 25.000 USD alá. Ha bezuhan odáig, akkor lehetséges, hogy kiszállnak befektetők, de addig csak egy ideiglenes BTC leárazásról van szó.
Amúgy sem a BTC-t banyasszak GPU-val.
Még mielőtt: Nem, nincs BTC-m, sem ETH-m.
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Mostly Harmless #6 üzenetére
Ha nem Vargáné csinálta a társával együtt, akkor biztos!
-
atee
őstag
-
flashpointer
őstag
válasz Mostly Harmless #6 üzenetére
650es tappal meg egy csucs 3070 is elmegy, nem kell tulaggodni.
-
-
nexwo
őstag
válasz Trailblazer #4 üzenetére
azért mech a neve mert azok a gépszőrnyek nagyon hangosak :)
https://hu.pcpartpicker.com/b/hH68TW
-
Mostly Harmless
tag
(Foramax Game PC)
Intel gen12 i5 + rtx3060....
Biztos elég lesz oda a 650-es táp?(the cake is a lie)
-
zetor2000
őstag
Nekem ez a Google Nest kamera nem fekszik valahogy...
Egy HikVision vagy Dahua modell sokszor olcsóbb és/vagy nagyobb felbontású, töredék áron. Vagy vandálbiztos. Nem kell neki felhasználói fiók, csak áram...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
nyunyu
félisten
Raktársöprés van a Ducky nagykerben?
Pár hét, aztán itt az One 3 széria.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Az oledes laptopok egyre olcsóbbak, láttam már 200e alatt is. Akcióban. De csak Asus-t más márkánál nemigen.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
ProEvoFan
nagyúr
MSI Radeon RX 6600 Mech 2X
Pont erről a kártyáról beszéltek le, mikor érdeklődtem felölele. Ára az a jelenlegi helyzetben teljesen ok, de állítólag nagyon hangos a hűtése. Mondjuk ha ez valakit nem zavar, szerintem ennyiért jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest