Új hozzászólás Aktív témák
-
*Szájber*
tag
Csináltunk egy videót a házról.
Hátha érdekel valakit. *Szajber* felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Idehaza, újonnan már 12 ezer forint alatt is lehet kapni mechanikus billentyűzetet.
Nem lesz márkás, és lehet nem lesz benne RGB, de nem rosszak ezek. Már teljesen más világot képviselnek, mint egy manapság kapható membrános billentyűzet.
Sok esetben még doubleshot ABS kupakokra is futja ezeken az olcsó darabokon, ami azért vicces annak fényében, hogy az ASUS még a 70-90 ezres billentyűzeteire is lézerezett, vékony ABS kupakokat tesz.Igaz én kínából rendeltem, de az én mostani billentyűzetem is megállt 13 ezer alatt. Német kiosztással, cserélhető kábellel és kapcsolókkal, 3 irányú kábelvezető csatornával, double shot ABS kupakokkal (amiken ráadásul viszonylag normális a betüstílus).
A kupakokat ne is mond, szörnyen drága tud lenni egy tisztességes kupakszett, ráadásul magyar nyelvűt csak kérdéses minőségben lehet kapni. A gyári kupakszettek 90%-a meg eléggé kacat.
Te most milyet használsz ha megkérdezhetem? Ducky?Üdv, pengwin
-
BiP
nagyúr
B450 AM4 alaplapok mikor jönnek?
[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
Mechát 13k körül nemigazán lehet kapni, esetleg nagyon kifogva használtan.
Bár tény hogy én a minőség megszállottja vagyok, így 50-60k alatt nem úszok meg egy billentyűzet vásárlást. Főleg a keycapek szoktak drágák lenni.A Lenovo-hoz hozzászólva...azért egy ethernet port maradhatott volna.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Plague666
tag
válasz Aprósólyom #17 üzenetére
Azért ennyire nem sz*r a helyzet. 14600-ért is lehet már 2c/4c procit venni, korábban 30k volt az a szint, tizenezrekért csak az irodák hőseit árulták. Valódi verseny nem volt, sokszálas munkán kívül az intel volt a magasan jobb, ma kiegyenlített harc folyik. 2-vel több magot veszel ugyanannyi pénzért, mint pl két éve. Az intel integrált gpu-kat magasan überelő, dedikált belépőkártyák körüli megoldást integráltként veszel, felár nélkül. 40k-ért ips monitort veszel, vagy gazdagon felszerelt gamer tn-t is akár. Vagy pl én anno 35-ért vettem 250-es samsung ssd-t, meg lehet nézni ma mennyi, és nem pont az, hanem az utódtípus. Mindenki csak a ramig jut el, pedig pont a budget kategória fénykorát éljük. Ennyi pénzért sosem vettél használhatóbb gépet, mint manapság. Kifizetsz 8 giga ramért közel dupla árat, de máshol vastagon visszajön ár/teljesítmény arányban. És még azt sem mondhatjuk, hogy ezzel párhuzamosan a gépigények is általánosan felugrottak volna, mert nem került feljebb a 4k filmezés alsó szintje, vagy játékok terén sem szálltak el a dolgok, csak az állandó ultra beállításra vágyóknak kell zsebbe nyúlni.
Egyébként szerencsések is vagyunk nagyon. Néhány országban, pl a braziloknál azonos mennyiségű ramból a 3200-as ára kétszeres a 2400-hoz képest, nem vicc. Nálunk meg mennyi, 5 ezer ft max, de azonos márka azonos modelljén belül még annyi sincs. -
Aprósólyom
addikt
Igazán sajnálom azokat, akiknek mostanában vásárolnának alacsony költségvetésből, budget PC-t. Itt a jó kis ryzen integrált Vegával. Megveszik viszonylag olcsón az alaplap+cpu kombót, de a RAM árak... és egyelőre nem úgy tűnik, hogy olcsóbbak lesznek... Gondolom a használt piacot élénkíthetik az események, de most erről nincsenek benyomásiam.
Jevons paradox
-
bencze
senior tag
24" full hd tn paneles monitor 82k olcsó? Még csak nem is jó ár / érték arány. Ha célozgatni próbáltál nem talált, nem ips a monitorom, de valójában semmi jelentősége, hogy én mit használok.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Plague666
tag
Nagyon megtetszett ez az E500L házikó, de persze hozza a kínálat a formáját. Vagy én vagyok extra különc mindenben. A szürke csíkos változat tetszik, és ablak nélkül, persze pont olyat nem találok.
-
Franklin
addikt
válasz xeon forever #9 üzenetére
Majd ha Photoshopból fogok megélni, lesz.
És neked volt már Teslád? Mert ilyen alapon minden új autó bemutatásakor oda lehetne kommentelni, hogy "benzines 2018-ban? pff, haladjunk..."
-
Franklin
addikt
Nem értem miért kell mindig fennakadni a 144 Hz-es TN paneles monitorokon... viszonylag olcsók, jó a válaszidejük, magas a képfrissítésük, megvan a helyük a piacon, tökéletes választás komolyabb, eredményorientált, versenyszerű játékra.
Nyilván oldalról nézve gyengébb a képük (játék közben úgyis szemben ülsz vele, filmezni meg ott az 50"-os tévé), a színük sem olyan szép (de kalibrálással sokat javulnak), de tökéletes monitor nincs, mindnek vannak erősségei és gyengeségei.
Vannak TN-es monitorok 200-250e Ft-ért is (és nem ám 40" meg 4K, sima 27" WQHD), azokat is veszik, különben nem gyártanák őket... remélem ez az információ nem fog szélütést okozni az IPS tábor fanatikusainál
-
mumin007
tag
Én vettem egy GA-X470 Ultra Gaming alaplapot két hete, de nem biztos, hogy jó húzás volt.
HyperX Predator 3200MHz-es, 2x8GB RAM-ot vettem hozzá. Csak az egyik modul volt hajlandó működni benne. Kicseréltettem a RAM-ot, de ugyan az lett az eredmény. Egyik modul rendesen megy, a másik néha-néha elindul, de hamar kifagy vele a PC.
Bele lehet lépni ugyan abba a folyóba kétszer?![ Szerkesztve ]
-
"billentyűzet és egér csomag, amely 20 900 forintos
értéketképvisel."Az ára annyi. Az értéke nem azonos az árával. Több vagy kevesebb.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
bencze
senior tag
45e alaplap olcsó, oké. Az a 82 ezres TN paneles monitor is érdekes, értem, hogy 144hz de elég szűk rétegnek lehet ajánlott és elég finom voltam. Azok az ssd-k viszont tényleg olcsók, úgy látszik végre kezdtek lefele menni (nem mintha kéne, idén vettem 1tb ssd-t pcx-től, ha már ez itt a reklám helye mert vannak jó árú cuccaik is csak azokat nem kell annyira reklámozni).
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Szerintem kicsit drága ennyiért, a Milyen billentyűzetet vegyek? topikban 10 ezer fölött már nem nagyon ajánlanak semmilyen membrános billentyűzetet.
Egy normális egeret (mint pl. a ROG Sica) már kaphatsz 8 ezerért is, és akkor marad 13 ezred billentyűzetre, annyiért meg már simán kaphatsz mechanikusat is, igaz nem a túlárazott Asus fajtából.Üdv, pengwin
-
headB
tag
Olcsó b350 vagy akár 320 as am4 mitx lapot szeretnék végre akarmelyik gyártótól.
Telefonon gyorsabb: +36307917622
-
FlashLed
senior tag
Nekem bejön ez a Cerberus bill. Kérdés,valaki használ hasonlót? Jó?
The Mechanic
-
nagyúr
Az E500L-t én is néztem, mert a CM 690 A2-őt cserélném, de nem találtam mATX-ben olyan házat. ami jó lenne nekem. Pedig nem egyet megnéztem. Tudom, hogy atx, nem matx ház, de most matx lap van a gépben, meg a következőben is az lesz majd, így nem kell nagy midi ház. Egyelőre várok még a házzal.
Pedig ez pofás kis kégli az E500L."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- Nem hűtő hűtő
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s