- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Van hozzá egy nagyon patent kis leírás ami minden lényeges lépést tartalmaz és van egy fórum, amit fentebb linkeltem ahol szívesen segítek én is és a többi fórumtárs.
Garancia elméletben bukik, de gyakorlatban sosem kötöttek bele, hogy más firmware van rajt, pedig nem egy illetővel történt meg, hogy kicsit bénázott és elcseszte. Amúgy nagyon nehéz elrontani.Ha valami kérdésed akad még, akkor írj privátot!
-
Eddie141
senior tag
Én is pontosan ilyenekre szeretném használni. Iszonyatosan felcsigáztad a kiváncsiságom, csak sajnos egy kicsit kételktedem a képességeimben, hogy az átalakítás sikerülne.
Neked könnyen ment? De a garancia ugrik az átalakításban nem? És elérhető a vincseszter simán windows megosztásból? Sajnálom, de ehhez nemigen értek, csak álmodozom róla -
adamka16
őstag
És akkor még meg sem említettem a további funkciókat, amire meg lehet tanítani ezt az 1043ND routert. Használhatod NAS-ként, futtathatsz rajta FTP szervert, hálózati megosztást(samba), torrent klienst.... és még rengeteg dolgot. Nekem egy 320 GB-os külső winchester van rákötve 0-24-ben és onnan nézek filmeket, arra töltök le a routeren futó torrent klienssel. További olvasmányt itt találsz: [link]
És 13e Ft-ért messze ez a legjobb ár-érték arányú router 3 vagy 5 év garanciával, bolttól függően. -
Eddie141
senior tag
Látod az általad linkelt termékről nem is tudtam!
Kiváló ár/érték aránnyal bír. Nem semmi.
Mondjuk az AirLive még mindig jobban néz ki, és egy hasonló tudású Linksys-ről már ne is beszéljünk, de biztosan jó az a 3 antenna is, nameg ezen is van NAS funkció, ha jól látom. Eddig a TP-link-el mindig meg voltam elégedve.
Köszönöm! -
lujó55
addikt
válasz
Krissz5435 #7 üzenetére
attyám!
te aztán megdolgoztál a hozzászólásért...
-
Eddie141
senior tag
Én már csak az árára vagyok kíváncsi a Router-nek. Nagyon elfogadnék egy olyat. Ha valóban "csupán" 100mbit is az a sebesség, amit elér, akkor is elég nagy előrelépés lenne számomra az 54mbit-hez képest (amit természetesen ez sem ér el). Illetve már nagyon régóta álmodozom egy gigabites switch-ről, de ez akkor ötvöznék a kettőt. Jól hangzik nagyon. Kíváncsi vagyok. Bár szerintem olyan 25körül lesz, annyiért meg akkor már valami számomra ismertebbet vásárolok.
-
lujó55
addikt
válasz
Day 'n' Nite #5 üzenetére
Nem esik le, mire gondolsz...
Amúgy tényleg mutatós egy darab! -
Day 'n' Nite
tag
A legelsőnek le kell hajtani az antennáit hátra (vízszintesre), és mehet a Star Wars-ba.
-
Srodney
senior tag
én meg arra gondoltam ha lecserélném a vezetékes switch-em egy ilyen "antennás"-ra, akkor a gépek közti kommunikáció érezhetően lenne gyorsabb?, vagy csak jelentéktelen növekedés lenne tapasztalható?...passz...háthavki megmondja...
-
adamka16
őstag
Pont egy ilyen stick kellene nekem. Minden szabványt lefedő, pici és csatlakoztatható hozzá külső antenna. Már csak egy jó ár kell hozzá.
-
ufocsalad
tag
Mostanában egyre többször találkozok ezzel a márkával és eddig meg vagyok
elégedve velük, az Air3G többféle internet elérési lehetősége (DSL/3G) , azok kombinálhatósága végképp tetszett.Remélem nem a tartósságot pótolja a sokrétű szolgáltatásokkal.
(Csak egy negatívumot találtam egy egyszerű routernél:
support leírása nem stimmelt a router gyári jelszavával)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph X.USB nevű apró Wi-Fi vevőjét és GW-300NAS típusú routerét leplezte le a vállalat.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest