- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Van hozzá egy nagyon patent kis leírás ami minden lényeges lépést tartalmaz és van egy fórum, amit fentebb linkeltem ahol szívesen segítek én is és a többi fórumtárs.
Garancia elméletben bukik, de gyakorlatban sosem kötöttek bele, hogy más firmware van rajt, pedig nem egy illetővel történt meg, hogy kicsit bénázott és elcseszte. Amúgy nagyon nehéz elrontani.Ha valami kérdésed akad még, akkor írj privátot!
-
adamka16
őstag
És akkor még meg sem említettem a további funkciókat, amire meg lehet tanítani ezt az 1043ND routert. Használhatod NAS-ként, futtathatsz rajta FTP szervert, hálózati megosztást(samba), torrent klienst.... és még rengeteg dolgot. Nekem egy 320 GB-os külső winchester van rákötve 0-24-ben és onnan nézek filmeket, arra töltök le a routeren futó torrent klienssel. További olvasmányt itt találsz: [link]
És 13e Ft-ért messze ez a legjobb ár-érték arányú router 3 vagy 5 év garanciával, bolttól függően. -
adamka16
őstag
Pont egy ilyen stick kellene nekem. Minden szabványt lefedő, pici és csatlakoztatható hozzá külső antenna. Már csak egy jó ár kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph X.USB nevű apró Wi-Fi vevőjét és GW-300NAS típusú routerét leplezte le a vállalat.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest