- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Emberfüggő.
Nekem a barátnőm úgy vett laptopot, hogy kikötötte: nem lehet XP-s, mert a Vista tetszik neki. Közben persze már hónapok óta WIn7-et használ (RC-t még), és frászt kap, ha otthon az XP-s gép elé kell leülnie.
A 2007-es Office-t meg én is úgy tapasztaltam, hogy vegyesfelvágott, ahogy megítélik az emberek. Ofkorsz, hiszen nem úgy néz ki, mint "a régi", ergo rossz, mert para van, hogy mi van, ha nem tudja kezelni. Az esetek 90%-ban aki viszont elkezdte használni, az megszokta, megkedvelte.Mondjuk olyan emberrel ritkán találkoztam, aki azért rühellte a Vistát pl., mert használta is. Olyat viszont annál többet, aki rühelli, mert olvasta, hogy azt úgy kell. Érdekes, ugyanezek az arcok most dübögnek, hogy Win7 kell nekik, mert az az isten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest