Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Morden24
üzenetére
Bár nem foglalkozom ilyesmivel, de elég sok ismerős keresett már meg downgrade kéréssel ( ők még ennyire sem értenek hozzá, mint én
). konkrétan házon belül is volt olyan, hogy a gyönyörű előtelepített Vistás Dell 1525-öt le kellett pucolni egy hónap után, mert lepramód utálta a Vistát a csajszi. Pedig itt vagyok tőle 10 méterre, nap mint nap látja a jól működő Win7-et (akkor még talán Vistát) a gépemen, mégis az XP kellett neki és a 2003-as Office. Munkahelyen is utálják, köpködik a 2007-es Office-t, de így hozták ide, én nem piszkálom meg, használják azt, ami van 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Update 11.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). konkrétan házon belül is volt olyan, hogy a gyönyörű előtelepített Vistás Dell 1525-öt le kellett pucolni egy hónap után, mert lepramód utálta a Vistát a csajszi. Pedig itt vagyok tőle 10 méterre, nap mint nap látja a jól működő Win7-et (akkor még talán Vistát) a gépemen, mégis az XP kellett neki és a 2003-as Office. Munkahelyen is utálják, köpködik a 2007-es Office-t, de így hozták ide, én nem piszkálom meg, használják azt, ami van