Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Morden24
üzenetére
Bár nem foglalkozom ilyesmivel, de elég sok ismerős keresett már meg downgrade kéréssel ( ők még ennyire sem értenek hozzá, mint én
). konkrétan házon belül is volt olyan, hogy a gyönyörű előtelepített Vistás Dell 1525-öt le kellett pucolni egy hónap után, mert lepramód utálta a Vistát a csajszi. Pedig itt vagyok tőle 10 méterre, nap mint nap látja a jól működő Win7-et (akkor még talán Vistát) a gépemen, mégis az XP kellett neki és a 2003-as Office. Munkahelyen is utálják, köpködik a 2007-es Office-t, de így hozták ide, én nem piszkálom meg, használják azt, ami van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). konkrétan házon belül is volt olyan, hogy a gyönyörű előtelepített Vistás Dell 1525-öt le kellett pucolni egy hónap után, mert lepramód utálta a Vistát a csajszi. Pedig itt vagyok tőle 10 méterre, nap mint nap látja a jól működő Win7-et (akkor még talán Vistát) a gépemen, mégis az XP kellett neki és a 2003-as Office. Munkahelyen is utálják, köpködik a 2007-es Office-t, de így hozták ide, én nem piszkálom meg, használják azt, ami van