Hirdetés
- Hogy mi? A bérgyártás lesz az Intel AI stratégiája?
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Morden24
üzenetére
Akkor jelentkezem. Anyám gépén az van, valami acer noti, minden paraméterében jobb kell legyen, mint az én özönvíz előtti desktopom-kivéve VGA- de sokkal tetűbb az én gépemnél. Kezdetek óta. A navigációját az explorerben gyűlölöm, a kinézetét detto-azért nem buherálom el, mert nem az én gépem- a színvilágát pláne, egyes dolgokat megtalálni az XP, avagy a 200 beállítási lehetőségeihez képest egy örökkévalóság volt. Nagyon egybites júzer szintre butított midnen, a tényleges beállításokat elpakolták alaposan. S a korábban megszokott helyekről eltették. A ribbon ugyanez, gyorsbillentyűzéssel gyűlölöm, nagyon. A régi kombókat elfelejthettem, s sasolhattam mi merre van. Köszönöm, nekem lasabb ezzel dolgozni, mint a régi struktúrával. Ami lehet az egybiet közegben átláthatóbb, gyorsabb, sajna nekem már nem.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Azon kívül, hogy a Vistának Windows létére elég idegen a külleme (nem csak extra csicsát kapott mint az XP, sok dolog került más helyre) első ránézésre és lassú is mint a tetü mind a mai napig (használtam, nem csak hallottam, hogy az), mikor megjelent, hol az nVidia, hol az Intel driverei miatt roskadt magába, de ha épp egyiknek sem sikerült BSOD-t kicsikarnia belőle, még mindig ott voltak az AMD driverei. Csoda, hogy kígyót-békát kiabálnak rá? A Windows 7-nek még az RC-jével is kevesebb baj van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! HP ProBook 640 G5 - i3-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest