Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Morden24 #129 üzenetére

Akkor jelentkezem. Anyám gépén az van, valami acer noti, minden paraméterében jobb kell legyen, mint az én özönvíz előtti desktopom-kivéve VGA- de sokkal tetűbb az én gépemnél. Kezdetek óta. A navigációját az explorerben gyűlölöm, a kinézetét detto-azért nem buherálom el, mert nem az én gépem- a színvilágát pláne, egyes dolgokat megtalálni az XP, avagy a 200 beállítási lehetőségeihez képest egy örökkévalóság volt. Nagyon egybites júzer szintre butított midnen, a tényleges beállításokat elpakolták alaposan. S a korábban megszokott helyekről eltették. A ribbon ugyanez, gyorsbillentyűzéssel gyűlölöm, nagyon. A régi kombókat elfelejthettem, s sasolhattam mi merre van. Köszönöm, nekem lasabb ezzel dolgozni, mint a régi struktúrával. Ami lehet az egybiet közegben átláthatóbb, gyorsabb, sajna nekem már nem.

• VaniliásRönk

nagyúr

válasz Morden24 #129 üzenetére

Azon kívül, hogy a Vistának Windows létére elég idegen a külleme (nem csak extra csicsát kapott mint az XP, sok dolog került más helyre) első ránézésre és lassú is mint a tetü mind a mai napig (használtam, nem csak hallottam, hogy az), mikor megjelent, hol az nVidia, hol az Intel driverei miatt roskadt magába, de ha épp egyiknek sem sikerült BSOD-t kicsikarnia belőle, még mindig ott voltak az AMD driverei. Csoda, hogy kígyót-békát kiabálnak rá? A Windows 7-nek még az RC-jével is kevesebb baj van.

Új hozzászólás Aktív témák