Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
nem tudná letölteni az összetevőket
ez mekkora szar már. Azt miért nem tudja? nemmegy a dáánlód? hogy van hogy a többi program feltelepül telepítéskezelő nélkül, sőt még egy sima zipes kicsomagolással is?
Lassú a netem? peersze. A szüttyögés elején már rég túl volt a letöltésen... vagy az akkora 900 kbyte/sec-es letöltés nem volt elég?"tehát igaz, de mégsem. követlek."
Ennyire nem ismered az imádott rendszeredet? Nem tűnt fel, hogy főleg az m$ programok még a saját mappájukon kívül vagy 80 helyre rakosgatnak fájlokat? (system32, prog files common akármi, és még lehetne sorolni)."én szoktam még videotelefonálni, képeket megosztani és néha játszani is."
Azt ezekben mi 56 mega? Ezek a kódok normál esetben max kbyteokat foglalnak. De most hogyvan már hogy jelentősen bonyolultabb, több dologra képes nagyon sok soros lefordított programok még mindig százkilobájtokban, vagy max néhány megabájtban mérhetők egy ilyen egyszerű program mint a wlm 56 mbyte?
Az is fura, hogy ezekre képes jópár más program, mégis kisebbek és gyorsabbakTényleg a videotelefonálás hogy megy? Nemrég még simán hanggal se lehetett használni az msnt hogy ne szakadjon 2 másodpercenként, miközben ventrilo, ts meg skype-al órákig lehetett beszélni mellesleg jobb hangminőségben?
"te már csak tudod. miért nem írsz valami hatékonyabbat?"
Jó kis ovis marhaság. De megmondom miért. MERT NEM AZ ÉN DOLGOM, és mert minek ha már mások megtették helyettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera 256 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest