Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni? Zte blade telefont szeretnék frissíteni android 2.1-updete-ról 2.2 re csinálni
honnan tudnám leszedni a kellő összes programot ami ehez kellhet és esetleg valaki leírná hogyan is álljak neki?
Válaszotokat előre is köszönöm -
AILTEMÉN
csendes tag
Sziasztok!
Légyszives segítsetek nekem, mert nem tudom használni a telefonomat.
Üdv.
-
AILTEMÉN
csendes tag
Sziasztok!
Valaki privátban tudna nekem segíteni, hogyan kell szoftvert frissíteni a ZTE-n? 5000 Ft-ért akarják megcsinálni (ennyiből már új telefont lehet venni), de úgy gondolom, hogy itt csak találok köztetek valakit, aki van olyan rendes, hogy segít nekem.
Köszi előre is.
-
daneetag
csendes tag
ZTE blade szoftverfrissítést elrontottam mert közben kihúzódot a USB kábel. Mit csináljak?
-
goder01
csendes tag
helló,
elkeztem feltenni 2.2. nagyából 2.5 órája ki bekapcsol a telefon de még nem vettem le e pc-ről, ugyn is a start gom nem aktív. (amennyiben az aktívv az lenne hogy megnyomható állapotba kerül-
meddig kell még a gére dugva hagyni ?
köszi a segítséget.
-
Mr X
veterán
Gondolom főzött rom van rajta, akkor viszont előbb vissza kell tenned a gyári recovery-t, hogy hangerő le + bekapcsra egy FTM felirat jöjjön be. Enélkül nem fog szóbaállni a frissítő a telefonnal.
Ahhoz pedig recovery-ből ezt kell felflashelned, nem kell semmi format, csak install zip from sd card.
-
Mr X
veterán
-
FRICKY
csendes tag
Sziasztok!
Van egy független blade-m Telenoros kártyával használom,mehet rá a T-s 2.2 frissítés vagy pedig bekavar a függetlenítésnek??
-
zerocool15
újonc
Hali.
Lehet elég amatőr kérdés, probléma, de sajnos nem vagyok gyakorlott a témában.
Feltettem a frissítést és minden jól is ment. 2.2 lett gond nélkül.
Viszont belépésnél néztem hogy a korábbi adataim, programjaim nem láthatóak. A memóriakártyán nem változott a szabad hely mértéke, ebből gondolom hogy nem törlődtek.
A programok még hagyján, újrahúzhatók (bár így kétszer annyi helyet foglalnak), de a legnagyobb probléma a névjegyzékek. A telefon sosem engedte hogy simre mentsek. Mindig csak telefonba engedett, de most meg csak a sim kártyán lévő számok vannak ott. Ergó az utóbbi fél évben gyűjtött számok sehol.
Ezeket az adatokat, főként a névjegyeket elő tudok keríteni még valahonnan?Előre is köszi a segítséget.
-
szender
csendes tag
Sziasztok,
Elolvastam a cikket, meg sokminden mást is, mégsem megy a dolog.
ehet, hogy nagyon amatőr dolog, de nekem csak úgy indul FTM módban ha vissza is rakom az aksit, és lefele hangerő mellett az bekapcs gombot is nyomom vele együtt ( a T oldalán csak annyit írnak, ki kell venni az aksit, és nyomni a lefele hangerőt - azt nem mondják, hogy vissza kell rakni, stb.)A másik, hogy hiába csatlakoztatom FTM módban usb-vel a géphez már vagy 20x, nem lesz aktív a START gomb az istenért sem.
Fogalmam sincs mit csináljak vele...
Ha valakinek van valami ötlete kérem segítsen.
http://logout.hu/dl/s/f -
RAiN91
őstag
Aggregátor: írtam 2 PÜ-t, de sajnos nem kaptam választ, nem tudom miért
Mennyire biztos, hogy sikerül a GEN2-ítés a té oldalán lévő 2.2-vel? Mert a ZTE topikban senki sem ajánlotta az IMEI nullázódás miatt, itt pedig bátran ajánlgatják. -
Ricardo
titán
Gondoltam inkább ide írok az alap kérdéseimmel, mint a Blade topicba, lévén az már magasabb szinteken pörög.
Ha jól olvasom akkor a sima eredeti T-s 2.1re a leírás alapján ráereszthetem a frissítést, és elvileg nem lesz gond (Téglásodás, IMEI nullázódás, és egyéb mókás dolgok). Mivel nem igazán értek hozzá, és a garancia sem árt ha megvan, ezért nem is babráltam. Így nem is akarok mást csak a T-s 2.1et 2.2-re cserélni.
A Blade topicban elvesztem kissé, ráadásként a jó része számomra "ismeretlen nyelven van"Összességében az a kérdése, hogy megéri a váltás? Próbáltam ezt is kihámozni, több kevesebb sikerrel.
Előre is köszi.
-
barnam_
nagyúr
válasz
atlagenber #31 üzenetére
Nyugodtan megpróbálhatod, menni fog arról a verzióról.
Az a lényeg hogy gyári recovery legyen a telefonon. -
Saccco
nagyúr
Nah mik vannak!
Ezért nem akartam sufni Gen2esíteni.
-
DiceBlade
aktív tag
Nekem gen2-esre van frissítve a Blade, Cyanogenmod 2.3 volt fenn, és egyik módzserrel sem működik, csodazipet is próbáltam de azzal se.
Azt írja hogy versieon not matching, can not update software.Valaki tudna segíteni? Köszönöm!
-
dr_ace
aktív tag
köszi az írást, nagyon hasznos volt. mindent ez alapján csináltam, minden klappolt elsőre.
-
szmayer1
senior tag
SIKERÜLT
Köszönöm mindenkinek 2 napig olvastam hogy mit hogyan merre.
Köszönöm a modaco-s exe-vel csináltam köszönöm kelzsoca, aggregator
Partició is jó lett Mr pigfis azt mondja ,hogy Gen2 köszönöm -
szmayer1
senior tag
Szia
Ha a modaco-s exe-vel frissítem így
/ Dev/block/mtdblock4 2,0 m / cache
/ Dev/block/mtdblock5 136.0M / rendszer
/ Dev/block/mtdblock6 302.9M / adatAkkor a kelzsoca féle ram (Hungarian Fingerprint_T1_lite és full update pack (T-Mobil) 2011.05.11) nem fogja újra átírni a particiós táblát erre???????
/dev/block/mtdblock4 2.0M /cache
/dev/block/mtdblock5 128.0M /system
/dev/block/mtdblock6 310.9M /data -
szmayer1
senior tag
Ha ezt a particiókiosztást választom gen2_136mb_system_no_oem_2mb_cache
---------------------------------------
/ Dev/block/mtdblock4 2,0 m / cache
/ Dev/block/mtdblock5 136.0M / rendszer
/ Dev/block/mtdblock6 302.9M / adat
Akkor a 2 MB cache nem kevés??? -
barnam_
nagyúr
Jól gondolod, csak a generációra ügyelj. Ha már GEN2-es a telefonod, nem kell ez az update.
Azért tettem bele a gyári romot is, mert elvileg csak az FTM-t nézi, de lehet panaszkodik a nem gyári rom miatt, és akkor az egyszerűen feltehető.------------
Nem tudom hogy rom nélkül feltenné-e a frissítést. -
catroot
veterán
Köszönöm a leírást!
Lenne egy kérdésem: Ha felteszem a gyári recovery-t, viszont a jelenlegi főzött rom-om miatt nem menne a T-s frissítés, akkor Rom Manager-el visszarakom a Clockwork-t, onnan pedig felteszem a gyári T-s romot, majd pedig megint csak a gyári Recovery-t, így pedig már mennie kellene a frissítésnek.
-------------------
Vagy az hülyeség lenne, hogy a mostani Clockwork Recovery-ben wipe-olok, majd pedig update-ként felteszem a gyári Recoveryt? Akkor nem lenne fent custom rom, ami bekavarna, és elvileg menne a T-s update simán.
-
-
barnam_
nagyúr
Itt az emlegetett modaco-s svéd exe, de csak saját felelősségre.
Ha papírnehezék lesz a telóból, én szóltam. -
szmayer1
senior tag
Szia
Esetleg tudnál segíteni, hogy a modaco-s svéd exe-t hol találom??
-
Chiller
őstag
És mi van azokkal, akinek annyira első szériás, hogy Android 2.1Build: TM_P729TV1.0.0B01 verziója van?
Második napon vettem, se csodazip, se semmi nincs fent...
Mehet rá rögtön a legutolsó 2.2-es? -
barnam_
nagyúr
-
szeryo
tag
ha kb két hete tpt gen2 v3 megcsináltam a telom. Akkor érdemes teljesen gen2ösiteni?nekem akkormár inkább a svéd exe a szimpibb ottis ugyanúgy kell csinálni mindent mint itt?
Ha már tpt téztem a telom nagyobb esélyel lehet belőle tégla a svéd exe miatt? -
pista59
őstag
Negyed óra múlva már nem látják, tovább jönnek ugyanazok a kérdések.
-
szezso15
addikt
Ettől csak vége lesz a kérdésáradatnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Amazon Kindle
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest