Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Latza

aktív tag

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, mert kifogytam az ötletekből.
    Tegnap jött meg az új D-Link 321-es modemem, amivel a jó öreg szürke 360-at akartam leváltani. Az első beállítás rendben ment, közvetlenül a gépre kötve átállítottam bridge üzemmódba, hogy a gépről tárcsázhassak és kipróbáljam, megy-e egyáltalán. Minden oké, működött a net. Ezen felbuzdulva bekötöttem a routert is (TP-Link WBR841N) úgy ahogy az előző modem mellett volt és első látásra csatlakozott is. Pár másodperc után eldobta a kapcsolatot és onnantól se előre se hátra. Megjegyezném, hogy a router setupjába sem volt hajlandó belépni.

Megint közvetlenül a gépre tettem a modemet de most a setupja sem jött be. Reset és a gép újraindítása után lehetett csak megint konfigolni. És amikor beállítom a bridge módot, utána nem tud belépni a beállításokba. A gép tárcsáz, a net megy rendesen, de router konfig nincs. Közben frissítettem a firmware-t 1.03-ra, de minden változatlan.
    Próbáltam a PPPoE kapcsolatot is, hogy a modem tárcsázzon, de nincs net.
    Próbáltam másik routert (SMC), de ugyanúgy mire elindul megszakad és a router setupja is elérhetetlen lesz.

Mit kellene állítanom? Elvileg a bridge módú modem és a korábban beállított routernek működő kapcsolatot kéne produkálnia, nem? Lehet, hogy hibás a modem? Mi az oka, hogy ilyen nehezen lehet belépni a setupba?

Ezt a spéci firmware-t még nem próbáltam.

Minden javaslatot szívesen fogadok. :R

Új hozzászólás Aktív témák